Sessizlik Kızlar yeni doğacak olan bebeğim için alacgaim da 1 nmrami alim 2 mi cnku yorumlarda 2 nmra için dahi çok küçük yenidoğan için anca.olur vs yazılmış kafam karşıtı ilk bbgm.3750 doğdu buda birz iri bebek olcakmos öneriniz nedir
Saripapatyaaa Sessizlik 2 numara al canım 1 alma benimkuyle aynı kiloda ben 2 aldım onu bile çok kullanamadim
Sessizlik Kuzulkurt 2 nmra için bile çok küçük yeni doğan için yorum yazmışlar cnm ondan kafam karıştı
Kuzulkurt Sessizlik ben yenidoğandan sonra slepyy 1 numara kullanıyordum ama bebeklere göre farklılık gösterebilir, bilemedim 🤷♀️
Polyannacilik Sessizlik direk 2 al bacım sleepynin kalıpları küçük 1 numarayı sadece bir hafta kullandım diğerleri ziyan oldu
Nslhnftr Sessizlik oğlum kilolu doğmuştu 1 numara neredeyse hiç kullanamadık. Erkekse 1 numara zor olur. Kızım da 20 günlük 2 numara almıştım ama baya küçük. Stok yapmayın sakın paket paket alın. Baby me’nin bezini aldım ilk kalıbı daha büyük oda çok güzel bez.
2bebelianakurt Sessizlik 1 al cnm ne kadar iride dogsa yeni dogan olunca 25 li paket 1 numara al sonra 2 ye gecersin
bireylulmeselesi Sessizlik benim oğlum 3.600 kg doğdu sleepy 2 numarayla başladım direk diğer markaların 1 numarasıyla aynı nerdeyse. Göbek bağı oyuntusu 2 numarada da var hem
Duruliyaninannesi Sessizlik canim bebegim 3285 gram dogdu 10 gunluk oldu hala 1 numarasi bile büyük geliyor bence bi paket 1 1 paket 2 alin
Milassmon Sessizlik ben ebeyle hazırladım çantamı sleepy 1 numara primanın prematüresi kadar çok küçük dedi, daha çok sleepy 2 numara koydurdu çantama. Primaysa 1 sleepyse 2 koy bence. Gerçekten aşırıı küçük sleepy 1 numara
Melmomss Sessizlik bebeğim 3.5kg doğdu 1 numara kullandım ilk 1 ay kesinlikle küçük değil her ay bir numara üste çıktık şuan 4.5 aylığız 4 kullanıyoruz 4 numarayı zaten uzunca kullanırız sizde bence 1den başlamalısınız bende yorumlarda yok aşırı küçük bilmem ne diye yorumlar okudum ama kesinlikle değil olması gerektiği gibi