Koala341 Yasak_elma bana şimdiye kadar 20 kutu çıkmıştır ama ben sürekli kontrol ediyorum ve her ay çıkıyor eşime kendime ve anneme hesaplar açtım çok şanslıyım bu konuda bu ay 3 kutu çıktı mesela
Yasak_elma Koala341 maşallah nasıl yaptın kız öyle bisey.Iki üç hesap birden nasıl açtın.Hadi açtın diyelim adın,soyadın,adres bilgilerin,telefon numaranı aynı yazınca anlamıyorlar mı!!??
bayangamzelili Yasak_elma bana geçen kasım ayı için talep etmiştim ama gelmemişti şikayet ettim geçen haftalarda geldi baya güzel şeyler geldi güzel oluyor deneyip yorumlamak 😁
Yasak_elma bayangamzelili Demi bende seviyorum böyle seyleri.Süprizlere bayılırım🤗Tam benlık bi uygulama😊
Yasak_elma Karelipijama bazısına heray bazısına senede birdefa veya iki defa kaflarına göre takılıyorlar işte
Koala341 suleyyy üye oluyorsunuz denebunu kendi hesabında mesela şubat kutusu yayınlandı diye hikaye paylaşıyor ordan görüp gmail hesabına bakıyorsun kutu çıktığında size mail geliyor kutunuzu talep etmek için dokunun diye ücretsiz kutuda 1 yazıyor girip kutu içeriğine bakıyorsunuz ordan girip adresinizi seçip yolluyorsunuz kargo ücreti vs olmuyor yeni çıkan ürünlerin tester veya orijinal boyunu yolluyorlar bana bu kutudan 3 tane çıktı saç bakım kremine ihtiyacım vardı çok çok iyi oldu teslimat süresi 10 gün veya 1 ayı bulabiliyor
Koala341 Yasak_elma hepsinin bilgilerini yazdım cep numaralarını adları soyadları yani yasal olmayan birşey yok ben sadece kontrol ediyorum hesapları çıkınca kendi adresimi veriyorum bu şekilde kutuda gelmemezlik yapmadı şimdiye kadar