İlk kez anne olacaklar , veya benim gibi bebişine kardeş yapmak isteyen hanımlar!
Var mısınız Mart ayı kedilerin olduğu gibi bizim de ciftlesip üreme ayımız olsun 😂🐱 Mart ayından itibaren benimle beraber çalışmalara başlayacak ve gebeliğe ilk adımını atacak olan anneler el kaldırsın 🙋🏻‍♀️ belki aynı ay hamile kalır aynı ay doğum yaparız birbirimize yoldaş oluruz 😍

taricat ınşallah Allah hakeden ve ısteyen herkese nasıp eder bu güzel duyguyu tabıkı herşey allahtan ama ben 4 5 sene daha çocuk düşünmüyorum ınşallah senın gönlündekı olur kaç aylık bebeğın ?

ZRaporu ay buna çok güldüm 🙊 ama çokça haklısın 🤩
      Ciddi anlamda psikolojik olarak kendilerini hazır hisseden, maddi, manevi sorumluluk sahibi, evliliği iletişimi tam anlamı ile sorunsuz olan bireylere Allah istedikleri vakit nasip eder inşallah 🙏🏻

ZRaporu Allah her şeyin hayırlısını, hayırlısına versin inşallah 🙏🏼

Ah nasıl güzel ve anlamlı yazmışsın, buna da çokça amin 🙏🏻

taricat Her ay aynı niyetle yola çıkıyorum. Niyetime ulaşabilmiş değilim. 😄 Diğer 2 gebelikte aklımda yoktu, hemen olmuştu ama sonunu göremedik maalesef. Bu sefer üstüne düştük olsun diye. O da gelmem diye inatlaşıyor galiba. 😄 Hakkımızda hayırlısı olsun. 🌺

alonedark amin canım benimm 🤲🏻2 buçuk yaşında benimkisi biraz bebeklikten çıktı artık ama gözümde büyümüyor hiç 😂

Buulut Haydi vira bismillaaaah Allah Allaaaah o zaman 😂🤲🏻 amin canım ❤️

ZRaporu öyle vallahi 😂 cesaret edemeyenler o gazlama postu gibi oldu. Nüfus artışı is loading 😂 eğer bu post ise yararsa yaklaşık 9-10 ay sonra Allah’ın izniyle çok toplu bir doğum ayı olacak 😂😂

Deleted_1 harikaaa e başlayalım o zaman 🥳 durmak yok yılmak yok usanmak pes etmek yok . Tam gaz yola devam . Artık daha libido dolu ve daha ateşli gecelere ihtiyacımız var kızlar kolları siviyoruz Mart ayı Allah’ın izniyle bize hayırlı sağlıklı evlâtlar versin insaAllah 🤲🏻❤️

Marbled aminn canım benimm 🤲🏻❤️ Rabbim ennn kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin . Pes etmek yok yılmadan usanmadan tam gaz devam 🥳