Ayysssn evet bunu mutlaka yapicam heyecanla beklemedeyim😂

Guliyare Evet uzmanlara göre de zaten ilk çocuğun en azından 2 yaşını geçmiş olması en ideali :) hem maddi hem manevi

taricat bende hamileydim sevincim kısa sürdü dış gebelik geçirdim 😔rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip eylesin 🤲🏻💖

taricat çok istiyorum ilk olacak 5 aydır deniyorum olmadı daha . Kistim var ama doktor basit kist engel değil dedi. Tüm testlerim iyi çıktı , adetim düzenli.Ablam da 5 yıldır evli çocuğu olmadı daha , onda da sebep yok . Korkmaya başladım.

Elhafnurr ah canım benim 🥺aminnn Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin 🤲🏻🌺

Aslihan Allah Allah 🙄peki ablanizin durumunu da belirttiniz mi doktorunuza ? Belirttiyseniz ne dedi acaba ?

Sizlere kolay geleee👋Ben kapttım o defteri Allah isteyene gercekten hak edene versin inşallah🤲💐

taricat beeennnnnnn varimmm🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Cok istiyorum cokkkk

Nabersin61 Yaaa Rabbim nasip eder insAllah bu ay uğurlu gelir bize 😍 ilk bebeğin mi olacak ne zamandır deniyorsun bakalım kuzucuk ☺️

Kızlar durumlar ne gebelik çalışmalari başladı mı veya aranızda gebe olduğunu öğrenen var mı 🥳

taricat maalesef ben hasta oldum elendim umutlar gelecek aya kaldı 🌺🤲🏻

Kizlarrrr adetim 4 gün gecikti gebelik belirtileri de var ama ben biraz daha bekliycem test için 😍

Deleted_1 olsun gülüm önümüzdeki ay baharla birlikte gelsin inşaAllah 🌺🤲🏻