Sexy_lady Öyle bir anlatmışsın ki sanki kocan büyük bir hatadan dönüp seni ikna etmiş sevdiğine, değer verdiğine ama ben anlattıklarında sevinilecek bir şey göremedim. Kocan hiçbir şey için çabalamamış. Karısını aldatan adamın çocuklarının üzerine yemin edip Kur’an’a el bastığına şahit oldum. Allah’tan korkan oralarda gezinmez zaten. Allah aşkına çocuklarınızı da alet etmeyin şöyle şeylere yahu. Ne kolay çocuklarınızın üzerine yemin etmek. Çocuk sahibi olmak için insanlar kendini parçalıyor. Gözünüzde bu kadar değersiz olmamalı çocuklar. Böyle bir şeyden sonra adamla ilişkiye girmeyi bırak, burnundan getirirdim çocuklarımı nasıl kullanırsın diye.
Ayrıca sen tanga giymedin, gecelik giymedin diye mi elinden gidiyor evliliğin? Kocan çok yakışıklı, çok bakımlı olduğu için mi başka erkeklere bakmıyorsun yoksa onu sevdiğin ve ona değer verdiğin için mi? Bunların ayrımına varırsan neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilirsin. Kocan başka kadınlara bakıp gözünün içine baka baka yalan söylemişken birlikte olunca evliliğin kurtulmadığı gibi, onun gözünde de hiçbir değerin kalmıyor. Bunu kendine yapma lütfen.