Kuzulkurt yani buraya eşleri için yapacakları şeyleri soruyorlar çünkü kendilerinin ne istediğini nelerden hoşlandıklarıni zaten bilip kendilerini o şekilde mutlu edebiliyorlar . Ama erkekler kadınlar gibi olmadığı icin bir kadın eşini mutlu etmek için de birşeyler danisabilir bu kötü birşey değil veya kadının tamamen kendini eşine adadığı , kendini mutlu eden şeyleri yapmıyor demek değil . Ben mesela kendim için çok şey yaparım ama eşimi de memnun etmenin yollarını arastiririm. Zaten eşler birbirleri için hiçbir şey yapmıyorsa , hiçbir çabaları yoksa evliliklerine renk katmak için o sevgilerini canlı tutabilmek için çaba gostermiyorsa o evliliğin hiçbir anlamı kalmaz. Çünkü yuva emekle kurulur . Herkes sadece kendini düşünürse salarsa ipleri e o zaman ne anlamı kaldı o evliliğin ? Bu şekilde eşleri eşlere karşı dolduruyor gibi şeyler soylemeyelim, bir kadın eşini mutlu ettikçe de mutlu olabilir , kendi mutluluk alanları da zaten daima vardır, olmalıdır .
Ha tabii eşini köle belleyen hiçbir çaba göstermeyen adamlari mutlu etme çabasını asla kabul etmiyorum o apayrı bir konu , herşey karşılıklı sonuçta .