• Sağlık
  • Hamilelikte diş ağrısı 😭😭

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim şiddetli derecede diş agrısı cekiyorum 😥 hamileyken diş için hastanede her hangi bir işlem yapılmıyor mu

merve_00 ablam hamileyken dişini cektirmisti . Yapılabiliyor galiba siz dış doktorunun acil bolumune gidip söylerseniz onlar size gerekli bilgiyi verir bir sorun yoksa çekilir veya dolgu yapılır . Diş ağrısı çok beter birşey Allah yardımcın olsun şifa versin

merve_00 yapılıyor. Intihap varsa antibiyotik bile veriliyor. Boşuna çekmeyin o kadar derim diş ağrısı hiç birseye benzemiyor.

taricat Yardımcı olduğunuz için çok Sağolun Amin inşallah gerçekten çok beter bir sancı 😭

Oyuncakci gerçekten mi ya çok sağolun yapılmıyor diye duydum onun için cagresizce acıyla boğuşuyorum parol aldım fakat etkili olmadı 😭

merve_00 ilk 3 ay ve son 3 ay bisey yapilmiyor.4.5. Ve 6. Ayinda islem yapiliyor.

Eğer yapılmayacak olursa karanfil yağını pamuğa döküp bastırın benim erken doğum riski vardı yapmadılar 2 ay bu şekilde idare ettim çok iyi geliyor