Xlovemax12 Benim eşimde öyleydi kaynanamda.Abimin oğlunun ablamın oğlunun yeni,küçülmüş bikaç defa giydirdikleri kıyafetlerini vermişlerdi çok kızmışlardı bana eşim zaten sevmiyordu öyle seyleri.Odonemler kayınvalidemle beraber oturuyorduk eşimi kayınvalidem körüklerdi birde eşim hepten kızardı.Kadırdı çöpr attı o guzelim kiyafetleri markalardı bide.Neyse evimizi ayırdık.Ben eşimden gizli gizli hep aldım ablamdan yengemden.Allah razı olsun onlardan hemen hemene hiç para vermedim diyebilirim kıyafete.Hala verirler tertemiz yırtıksız solmamış bile.Eşimide alıştırdım kayınvalidemide 5 yıl aradan sonra.Şimdi rahat rahat giydirebiliyorum yanlarında hatta ağzımla bile söylüyorum ablam verdi yengem verdi diye bisey demiyorlar alıştılar.Nevarki sonucta onu giyende bi bebek yetişkin giymiş degilya.Yıka mis gibi giydir.Hersey artık aşırı pahalı.Ben hep yakınlarımın verdiklerini giydiriyorum.Hatta gezmeye giderken ki giydiklerine bile para vermedim okadar güzeller ve yenilerki neden giydirmeyeyim yegenlerimin kıyafetlerini.Ikinci el sitelerinde millet yabancıların çocuklarının ikinci el kıyafetlerini parayla alıyorlar artık.Yeğeniminkini gule oynaya giydiririm giydiriyorumda.