• Muhabbet
  • Azerbaycan qizlar ovulasiya testi

Qizlar ovulasiya testi harda satillar aptekten yoldasim soruşdu yox idi siz almisizmi ? Almisizsa hardan ve neçiye almisiz?

Salam apteklerde olur bawqa hec yerde

Butun apteklere?

Ayteh Apteklerde var he 2.50 qepikdi mende almiwam istifade elemiwem

Revane dogurdan men bakida oluram apetin adi ne idi burda filyali varsa ora baxim men soruşdum ama 4.50 qepiye dediler o uzun kalcuklu bundanda en az 6 7 dene almaq lazimdi aybasindan 3 4 gunsonra her gun yoxlayasan bu yaxinda rayona gedecem gerek ordada gezim baxim orda daha ucuz olar mene ele gelir

Knl yox butun apteklere yox 1 2 apteke baxmisam evvel birine baxmisdim 1 ce dene var demisdi oda 4.50 qepiye di baha idi

Ayteh Baci onla bildim ovlasiyami indide aybawi vaxtimi gozduyurem gorum ne olur

Revane ay basin nece gunde bir gelir? Mende 28 gunde birdi ancaq yumurta çartdiyan gününü bilmirem istiyirem test alam gelen ayda testle yoxlayam sen aybasının neçenci gunu gordun texminj 14 15 gunler olur

Revane Ay bacı in şəə əllah menimkide partamış olar 28 gunden birdi elemi ? Çunki men 28 gunden bir oluram

Ayteh butun apteklerde var test, her qiymete var, 50qepik en ucuzudu, deyilene gore o tam duz gostermir, 4,50almagi tovsuye edirem. Eger imkaniniz yoxdusa 2,3dene ucun alin 1denede 4,50olan, ucuzu istifade edin wubhe elesezki hamilesiz onda bahalini istifade edin

Anne a yox hamilelik testi yox onu bilirem baci men ovulasiya testi deyirem ovulasiya testi yeni yumurtlama günü nü gosterir

Ayteh xanim o testlere bow bowuna pul xerclemiyin eger deqiq bilmek isdeyirsizse en gozeli aybasinin 11ci gunu uziye gedin mende test almaq isdeyirdim amaki qiymetleri bahadi ele uzi qiymetine gelib cixir bir dene almaqda bes etmir

Elman hekimim demişdi dediki eyer 2 3 ayda gozleyek olmasa gelersen hele tezdi baci abortdan 4 ay keçib ona gore hele menim 1 il vaxtim hekime getmemek uçun hekim dediki sadece cox istesen gel falikuli izleyek men de gozleyirem ki öz özluyunden qalsin hem de 20 yanvara uzaq yerde otururuq hekimim ordadi

Ayteh mende 5 ay olacaq evliyem mende palikistoz xezdeliyi var onuncun mualice aliram insaAllah Allah sevindirsin bizi