Kızlar konuya nereden başlasam bilmiyorum. Ama özet geçmeye çalışacağım.1 yıllık evliyim, bi oglum var. Eşimle nisanliyken cok istekli bi adamdi. O gurbette oldugundan, benden sık sık fantezi kiyafet giyinip fotograf atmamı isterdi. Bende cekilir atardim. Neyse sonra ben esimin gorev yaptığı sehire geldim, ev tutmaya evlenince yaşayacağımız evi. 1 haftaya falan evi tuttuk, 1 haftayada temizledik ikimiz. Bu 2 haftalık surede ben asla bekaretimin alinmasini istemedim, hersey düğünden sonra olacak diye anlastik ama o dayanamayıp surekli sürünüyordu ve öyle boşalıyordu. Işte sonra bi gün gircem diye tutturdu ve o kadar diretmeme rağmen iliskiye girdi benimle. Ben uzuldum ama ona belli etmedim, bu da 2 gunde bir iliskiye girmek istedi o sure içerisinde. Neyse sonra düğünümüz oldu cocuk istiyorum diye tutturdu, ben asla istemiyordum en az 6 ay kadar. Ama maalesef o mücadelemide kaybettim ve icime bosaldigi gun tutmus, hamile kaldim. Hamileligim asiri zorlu gecti ve eşimde isteksizlikler ortaya cikti. Ben hamileligime baglayarak sesimi cikarmadim. Velhasilkelam dogum oldu, ben artık cinsel iliskiye hazırım o da bunun farkinda ama 1 haftada bir oluyo. O da ya bi tartışmamız olacakta gönlümü almak için sırnasacak yada gercekten artık azdigi icin. Ben istesem ofluyo, yine mi ya falan diyo. Sik sik yapsak belki yoruluyo diye düşüncem ama haftada 1 yani. Size sorum şu, sizce esim benimle iliskiye girmeyi sevmiyor mu? Yani normalde de çok cilveliyimdir esime karşı. Her zaman olamasada fantezi kiyafeterde giyiniyorum. Ama yaranamiyorum. Kendimi nasıl tatmin edeceğimide bilmiyorum. 😔