Selam kızlar ben 13ünden 13e regl oluyorum son reglim 10gün gecikti 22i oldum 26sı bitdi yine galiba olucam karnımda ağrı vardı adet ağrısı gibi biraz öncese kırmızı gibi akıntı oldu yarına olucam gibi galiba böyle şey başınıza geldimi ilk defa gördüm böyle şey 🤦🏻♀️
Bir ayda 2defa regl olurmu????😱
DuyguSimral22 pco olduğu zaman oluyordu bende de
@“Buulut” o ne demek ki? Azeriyim ben anlamadım açık anlatırmısınız lütfen rahatsızım acaba ciddi bişeymi zaten bende gecikme olmazdı son adetde oldu 1hafta olurum 5gün oldum şimdi aynı ayda yinede
DuyguSimral22 bende öyleyim spiral mi emzirme mi bilmiyorum ama sürekli hastayım 23 şubatta lazerim vardı o gün hasta oldum 3 gğn bile sürmedi sonra yine patt hastayım bitmiyor 😔😔
@bayangamzelili ben yeni evliyim 4aydır çocuk filan yok olmasını istiyorum bu korkuttu beni mani olurmu hamileliye acaba
DuyguSimral22 bilemiyorum benimde tam tersi eskiden hasta olmazdım şimdi tam tersi ortasını bulamadı bünyem inşallah sağlıkla mutlulukla bir bebişiniz olur ❤️
@“bayangamzelili” inşallah canım
DuyguSimral22 Yumurtalıklarda küçük ve iyi huylu çok sayıda kistin oluşumu şeklinde gelişen polikistik over, adet düzenliği ile birlikte kendini belli eden, buna ek olarak kilo artışı, vücut genelinde tüylenme, sivilce oluşumu gibi pek çok şikayetin oluşumuna neden olan bir kadın hastalığıdır. Böyle direk alıntı yaptım umarım anlarsınız 😊
@“Buulut” korkulu be ya ciddi bir şeymi? O bu arada regl gibi olmuyo ilk gün oldu bir bugün oda çok az kadında alıntı oluyo ya öyle bişey yani rehl gibi deyil endişeleniyorum hamile kalmaya mani olurmu?