• +18
  • Daha önce açılmamış bir konu 😒😒

ZRaporu Düşünsene seviyorsun evleniyorsun koskoca 3 yıl kat ediyorsun ve söylenilen şeye bak.. seni hiç sevmemiş hiç kıskanmıyor.. bizim eşlerimiz bize yan gözle bakılsa ortalığı ayağa kaldırır millet paylaşmaya çalışıyor. İbretlik aynı zamanda çok ağır bir imtihan..

Merakli__geveze25
    Senin kocan çok fazla netflix dizisi izlemiş anlaşılan anca öyle kurgu filmlerde görülür bu tarz düşünceler gerçekten gördüklerinden etkilenmiş olabilir. Bir insan sevdiğini nasıl paylaşır anlamıyorum o seni sevmiyor bence yani bu kırıcı gelebilir belki senin için ama sevse paylaşamaz kıskanır. Benim erkek arkadaşım yanıma erkek sinek geldiğinde kovalamaya çalışıyor derhal 😁 yani şaşırarak okudum herkesin yaşam tarzı farklıdır tabi ama bu kadarıda biraz fazla değilmi sence 😶

Deleted_1 Cildirmayacak gibi değil kiii … Benim eşim böyle birşey diyecek onu döve döve sokağa atarım cümle aleme de rezil rüsva ederim pezevenkligini ilan ederim memlekette. Böyle birşey olabilir mi ya evlerden ırak iyice suyu çıktı milletin başımıza taş yağsa yeri … Dediğin gibi post sahibi de memnun halinden yakında eve müşteriler gelmeye başlar … Tövbe estağfurullah

Deleted_1 Sanırım kendini rahat hissetmediği için para konusunda çok kısıtlıyordu eşi rahat ol dediği için buna sevindi. Üzüldüğü ise başkasıyla ilişki yaşa kısmı. Ay bir yerden tutup kurtarmaya çalışıyorum olayı ama elimde kalıyor ya , bir kadın beş para etmez bi adamın gözünde nasıl bu kadar değerini düşürebilir ya.. 3 yıl geçtikten sonra söylemiş demekki müsait anını beklemiş, sonradan olacak iş değil çünkü adam hep böyleymiş. Kadının yanlış anlayıp sarsılmayacağından emin olmuş ah ah ne denir ki

taricat kız valla bi kere daha eşime şükrettim anam ne kocalar varmış valla okuyunca gözlerim kamaştı dediğin gibi evlerden Irak buraya üye olduğumdan beri neler okuyorum öyle olaylardan çok çabuk etkileniyorum diye Müge anlıyı izlemeyi bıraktım buraya geldim burası bin beter valla palu ailesinden birileri sanki burdaymış gibi olaylara şahit oluyorum 😂🤣🤣

Akrep pekte sarsılmışa benzemiyor sarsılmış olsa bu kadar rahat anlatmaz kocasının dersini verirdi

Merakli__geveze25 ben daha bu forumda neler duyacam bilmiyorum her geçen gün daha bi sok oluyorum kınamiyorum ama Allah hidayet versin diyorum senin nie hoşuna gidiyor onu da anlamıyorum resmen sana git başka erkekle ilişkiye gir demiş insan karısına bunu diyebilir mi bi adam bunu der mi bi dakika durma bu adamın yanında yakında bi arkadaşını getirir seninle ilişkiye sokar gerçi sende sevinir girersin Ya Rabbım sen insanları yolundan saptırma kıyamet yaklaşıyor böyle insanlar yuzunden

Akrep ayyy para için şerefimi gururumu ayaklar altına alıp başkasının koynuna atacaksa çok afedersin canım sıçsınlar o paranın içine ayyy ponçik kalbim bu olanlara daha fazla dayanamayacak bence ben bu diyarları terk edeyim

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı cevap veririm ama linclenmek için bir konu açmadım. Herkesin bir olayı var başımda ki olayı anlattım ben burda kimseye düşüncelerimle çok yardımcı olamadım bı kaç kişinin sözlerini aklıma kazıdım teşekkür ederim yardımınız için sizede hem konu oldu bol bol büyük konuşup rahatlarsıniz fenamı ✋✋

Deleted_1 hahahaha 😂 öyle vallahi her çeşit insan var , burayı kullanmaya başladığımdan beri çevreye karşı daha uyanık davranir oldum kimin ne çıkacağı belli olmuyor 😂 şükredelim gerçekten bir adam şiddet göstermediği ve aldatmadigi sürece diğer kötü huyları karısini peşkeş çekmesinden bin kat iyidir zaten anneannem şey derdi el oğlunun iyisi , köpeğin dayısı bulunmaz derdi 😂 namusuna , karısının namusuna sahip çıksın adam olsun başımızın üstüne 👌🏻

Deleted_1 İşte onu diyorum. Tamam baştakileri okuyunca sevinirsin de sonrakileri söyleyince o sevinçten eser kalmaz malını mülkünü yakar giderim ya

ZRaporu Keşke keşke 🥺 Rabbim evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesin yuvasına huzur versin

Merakli__geveze25 benimkini kesin kazı yoksa hatrım kalır ne yapacaktık ya ayakta saygı duruşuna girip alkış mı tutacaktık şikayet edip bana böyle dedi bende ulan sen şerefsiz misin böyle bir şeyi nasıl dersin diyip evden kovdum deseydin bizde sana yardımcı olsaydık