Okula giden çocuğumun elinde siğil çıktı 1′ken 3 4 oldu ne iyi gelir bilen var mı yada cildiyemi götürmem gerek tırnak yiyenlerde daha yaygınmış benim çocuğumun tırnak yeme huyu var
Siğil
SWiNDLER Canım sana bir şey önereyim bunu yap inşallah şifasını göreceksindir. Yurttayken arkadaşımın parmağında tavuk siğili çıkmıştı bana yaptırırdı arada .
Eline bir dolma kalem alıyorsun siğilin etrafını “Em ebremû emren fe innâ mubrimûn(mubrimûne). “ ayetini okuyarak daire içine alıyorsun. Ben 10 sefer okurdum okurken aynı zamanda daire içine almaya devam ederdim. googlede biraz araştırdım, 7-40 defaya kadar okuyabilirmişsin. Arkadaşımınki hemen düşmüştü.
Akrep bu senin dediğin siğil değil, temra diyoruz biz buna, açık yara gibi kırmızı pütürlü pul pul birsey, benim kücükken yüzümde vardi cok az. Ve cok kaşınıyordu. Bu duayi akraba olmayan biri yapmasi gerekiyor diye biliyorum ben. Benimde yengemin erkek kardesi toplu iğneyle yüzümde daire cizerek bu duayi okumuştu. 2 defa okumasinda geçmişti hemen. Eger aileden biri, kan baği olan biri okursa geçmiyormuş, yabancı birinin okumasi gerekiyormuş.
Canım benim dirseğimde çıkıyordu üst üste incir sütünü sürüyorum kanatıyor koparıyor biraz ağrı olur ama 4.5 gün sorna düşer. Sürekli yaparım ben