Canmkizim Hanımlar merhaba. Eşim çaydanlığımı ocakta unutmus yanmış biraz cifle poşetle telle geçirmeyi denedim ama geçmiyor kahverengimsi renk geçmiyor aranızda önerisi olan varmi
Kuzulkurt Canmkizim altıysa eğer beyaz sabunu rendeleyip telleyebilirsin. Tencerelerimin altı için yapıyorum bembeyaz oluyor 🙂
T72_brt Canmkizim büyük tencereye limon tuzu karbonat sirke koy içine de çaydanlığı oturt kaynamaya bırak iyice kaynasın çıkar cifle ov geçer inş ben ole geçirmiştim
Sedefyrs1101 Karbonat ve limonu karıştır onu telle sürt, geçmezse yağçöz ile dene ben yağçöz ile yapıyorum ama mutlaka eldiven tak yaparken
Sedaa Canmkizim bende çaydanlıgımı ocakta unutup yakmiştim, benimki sapsarıydi ama 😂 limon karbonatla kaynattim gecmedi, cif poşetle ovdum geçmedi, telledim geçmedi 😂 en son kalaylattırdım, yepyeni gibi oldu parlak parlak 😂😂
ketenprenses Canmkizim ayy ben hep unutuyorum 😑unutkanlık var bende yumurtalari haşlarken bile suyu bitiyor yumurtaların😞😞😞
Hayat_ Canmkizim esimde caydanlikta su var sanip altini acmis yakmıştı gecmemisti hic farmasi pas sökücü cikarmisti
Ooyoo Canmkizim parlattırabilirsin nerde yaparlar bilmiyorum ama bizim burda bi züccaciyeci yapıyo ben arada parlattırıyorum ocakta unutursam da ona götürüyorum yeni gibi oluyo
Halleyikom Canmkizim 1 bardak beyaz sirkenin içine 1 tatlı kaşığı tuz koy ve çaydanlığı ov gecer ben cok yaparım o haltı bu şekilde geciririm evet eskisi gibi olmaz lakin göze batacak kadar da rahatsız etmez😁