Francheska işten çıkıp gidip hem yemek hem toplamak çok zor oluyor temizlik yapmak kolay ama toplamak zor
Evin sürekli toplu olması için neler yapmalı nelere dikkat etmeli?
Francheska evim 230 m2 kare bu kadar çok eşya olmasıda etken ama rahatsızlık duymuyorum temizim ama dağınık biriyim yalan değil 🥲
Nkhgcgt dağılmadan toplarsan sorun kalmaz. Ama öncelikle dağınıklıktan rahatsızlık duyuyor olmak gerek, rahatsız olmadığın sürece zor olur senin için..Bende dağınıklığa gelemeyen biriyim sadece oğlum oynarken müsade ederim oyunu bittiği an birlikte toplarız. Sayılı oyuncaklarını mesela saymadan kaldırmam bir tanesi eksik çıkar ve bulamazsam kafayı yerim hep birlikte seferber olur arar buluruz uyuyamam çünkü😅 gece uyumadan heryeri toplamaya mutfağı temiz düzenli bırakmaya özen göster alıştırırsan kendini bir süre sonra alışkanlık olur zaten.
Nkhgcgt Evin sürekli toplu olması için düzen şart belli bir düzende olursan işlerinde belli olur
Pink-pink2 onu bir tutturabilsem 🤷🏼♀️🥲
Nkhgcgt ertelememek gerekiyor işleri. Yapman gerekeni zamanında yaparsan birikmez. Düzenli kalmak içinse gece yatmadan, sabah uyandığında hemen daginikliklari kaldırabilir ve bunu koruyabilirsin.
Nkhgcgt teyzem çalıştığı dönem öğle araları eve gelip temizlik yapıyordu yemek yemiyordu eline ufak bir atıştırmalık alıp yolda yiyordu. Öğleden sonra da gelince yemek ve tekrar temizlik yapıyordu tabi o evi günlük 3 kez silmeden rahat edemiyor temizlik ve düzen hastası☺️. Öğle aranızda gelmeniz mümkünse eve ozamanda yapabilirsiniz zamandan tasarruf olur.
Nkhgcgt çalışıyorsan eğer eşinin mutlaka yardımcı olması lazım bende çalışıyorm üstüne 1 yaşında kızım var eşim benden daha titizdir dağınıklığa hiç gelemez. Her akşam birlikte geliyoruz eve gelmemiz 7 ben yemekleri akşamdan yaparım her zaman işten gelip yemek yapmak zor oluyor geö saatte yemiş oluyoruz. Ben yemeği hazırlarken eşim evi toparlar çamaşır vs varsa katlar ben yerleştiririm. Yada tam tersi olur o mutfakta ben ev toplamada. İpin ucu bir kere kaçtı mı 😂 eşinden destek alırsan çok rahat halledersin yemeği yer evi toparlar öyle duşa girersin duştan sonra insana ağırlık çöküyor hiç yapmak istemiyor
Nkhgcgt bir ev dağılıyorsa eşyası çoktur bunu bilir bunu söylerim. Benim evim de dağılıyor tabii ki çünkü çocuklu ev ama 5 max. 10 dakika içerisinde toplayabildiğim için sorun olmuyor. Çalışıyorsanız çocuğunuz da yoksa kim dağıtıyor bu evi bu kadar allasen? 😂