Cansu37 hayır canım pcos çok farklı pcos birden fazla iyi huylu kistin yumurtalıklarda oluşması genelde adet duzensizligi kıllanma sivilce. Ve kilo artışı yapiyor

Kbss gobekte gogus uclarında kıllanmalarım var ama 🤦🏻‍♀️

• Kbss bunu yanıtladı.

Cansu37 hormonal olabilir kuzum adetin 3. Günü hormon tahlili vermelisin bazı kişilerde de genetik oluyor

Kbss adet 60 gun olmamıstım hastaneden rendavu aldım tam giderken yolda oldum doktor adetmi oldun dedi evet smdi gelirken oldum dedim 60 gndr olmamıstım dedim kan tahlılı ıstedi horman ıcın verdim yumurtalıkların yavas calısıyor ondan gecıkıypr dedi pcos olmuyor mu o yani

Cansu37 pcos olabilir elbette. Pcosun birçok özelliği var .
          Tüylenme
          kilo artışı
          adet görememe veya düzensiz adet olma
          İnsülin direnci
          Saç dökülmesi
          Göbek ve bel bölgesinde yağlanma vs diye artıyor. Ben ergenlikten beri bununla savaşıyorum. A dan Z ye herseyini biliyorum yani. Yorumlarınız da okuduğum kadarıyla tuylenme ve düzensiz adet probleminiz var bu bile belirti icin yeter. Daha detaylı muayene olmanızı tavsiye ederim

Cansu37 Bana da yumurtalığın tembel çalışıyor dedi ama çevredekiler pcos diyo doktor ultrasonda da baktı alttan muayenede de kist diye birşey demedi

Cansu37 pcos ultrasonda ve tahlillerde belli olur canim doktoruna birdahaki sfere sor polikistik över varmı bende diye doktorun daha net bilgi verir ♥️

Cansu37 pcos luysan zaten söyler hangi doktor olursa olsun söylemesiyle sor net cevaplar doktorun😘