Kizlar yumurtlamadan 1 hafta geçti ama öğünden beri bel kasık ağrısı oluyor arara … Bugün bacak ağrısı eklendi ağrılar normal mi böyle sikayetleri olup gebe kalan varmı ? Özellikle yumurtlamdan sonra 😶🤔
Gebelik belirtisi mi ?
Aysegul_42 bu arada 10 gün var adetime
Aysegul_42 bende merak ediyorum acaba bel kasık bacak arsi ilk haftalarda olurmu
Aysegul_42 Bence bunlar normal
Aysegul_42 oğlumdayken hatırlayamıyorum olmuş muydu 4 5 sene geçti bende bu aydan şüpheliyim korunmasız oldu 2gündür bel kasık ağrım var adetime 6 gün kaldı zaman geçmiyor resmen. Ama bu belirtileri hissedenleri okumuştum sanki burada
Ariel sorma böyle olunca gün geçmiyor ben yumurtlamadan beri bir haftadir yasiyorm bu son iki gündür de baş ağrısı bacak ağrısı ve bel ağrısı oluyor araara bilemedim artık nasipse ne varsa ya düşündükçe daha çok stres oliyor
Allllsiyi ocakta kımyasal gecırdım onda fecı derece bacaklarım agrıyordu sankı km lerce yol yürümüşüm de pertım cıkmıs el ayak buz gıbıydı hep belım zaten sureklı ağrırdı onu pek anlamamıştım ama dıger belırtıler net yanı ozellıkle bacak sızlaması
Ariel benımde son 6 gun 26 da yumrutlama gördüm ama daha 1 haftadır yurmutlama gorelı
deleted_6218 bende uygulamaya göre 24 ünde yumurtlama görmüşüm 5 gün kaldı adetime bakalım herşeyin hayırlısı 🥰
Aysegul_42 aynen öyle düşündükçe insan stres oluyor en iyisi aklına getirmemeye çalışmak adet zamanına kadar bekleyeceğiz artık🍀 benim de bel kasık ağrım devam hala adet olacakmış gibi hissediyorum ama normalde adetten 1 gün önce bunlar olurdu sonra adet olurdum bu kez 6 7 gün önceden olmuş oldu
deleted_6218 kaç günde bir adet goruyrosun canim benim 9 gün var
Ariel bende 25 art aradayız üçümüz 🤗❣️
Aysegul_42 normalde 28 ama kımyasaldan sonra ılk adet 32 gun sonra oldu bu ay düzelmişse 11 de olucam
Aysegul_42 bel ve kasik ağrım var benmde adetim 4 gun geciktiiiii
Aysegul_42 önümüzdeki hafta sonu herşey belli olmuş olacak 🤗
Ariel aynen haberlesiris burda artık alahim ya hepimize nasip eder …insalah amin