Ozge49595 uzun zamandir ilk defa sana yorum yapacagim çünkü o kadar kıl oldum ki artik ben burdaki cogu postu okurum yorumlari okurum her nekadar cok yorum atmasamda butun konularina ve yorumlarina hakimim. Sana oncelikle sunu soyleyecegim bence bu iliskideki sorun sende sen surekli asagilama yonunde yapiyorsun herseyi daha dun gordum bir yorumunu keske geberse demistin hem bunu deyip hemde intihar icin uzulmen cok komik ve tamam diyosunki yapamiyor edemiyor ama sen esine surekli psikolojik siddet uygulayan birisin burda okudugum kadariyla surekli adam degilsin, beceremiyorsun şu bu gibi onur kirici seyler soyluyorsun ve sonrada adamdan verim bekliyorsun, guzel söz bekliyorsun sahsen birisi bana surekli kadinligi beceremiyorsun yapamiyorsun falan dese ben psikolojik olarak yapicaksam da yapamam o isi sonra.diyosun bana siddet uyguladi evet siddet kotu birsey ama psikolojik siddette bir onun kadar kotu bana gore herneyse sagliksiz bir psikoloji, sagliksiz bireyler, sagliksiz ebeveynlersiniz net soyluyorum bunu ikinizede gram acimiyorum sadece o evdeki cocuga aciyorum kafayi orgazmla bozmus bir anne baba desen ondan beter. Bence en iyisi bosanmaniz en azindan cocugunuz icin boyle ne hayat ne omur gecer. Agir olmus olabilirim ama dogrular bunlar..
İyi akşamlar.