Kızlar 2 kişi samimi oldugunuz bi grup var ve size birisi kpps çalışacağım daha az görüşelim dese ve soguk davranıp surat assa daha sonra bu iki kişi defalarca buluşsa size hiç haber vermeden tepkiniz ne olurdu
Arkadaş
cok net bir daha gorusmezdim yada senin ne derdin var diye sorardim
Edaa_g ikisinide silerdim
KirmiziOjeli haklısnz
ikioglananasi hiç ugraşamam Allah herkesin Kalbine göre versin
Kirilirdim tabi 😞trip atardım konusmazdin onunla….
Edaa_g aynısı başıma geldi desem 😑 bizde 4 kişilik gruptuk, üni son sınıfta bi arkadaş whatsap gruptan az görüselim kpss calişalim diye msj atmişti, hepimiz tamam dedik. Sonra sosyal medya da ben bu 3 kişinin buluştuklarini görünce sordum ,hani buluşmayacaktik diye. Sen yeni evlisin, gelmezsin diye çağırmadik dedi, cok kırılmıştım bende, ama diger kız arkadaşimiz da evliydi ve cocugu vardi, onu neden cagirmişlar ! Bende bundan sonra hic çağırmayın beni dedim, gruptan da ciktim. Hic konuşmuyorum artik. Birde nikah şahidim olmuştu o kişi 😏
Melmomss oyum bu yorumdan yana 👏🏻👏🏻 Ben de bu tepkiyi verirdim
Edaa_g umrunda bile olmasın , kimse vazgeçilmez değil , kafdağında yaşayanlara güle güle 👋
Edaa_g eğer gerçekten çok samimiuseniz bence ilk önce , bı konuşmayı deneyin mantıklı birşey diyemezlerse durum çokta açık aslında demekki seninle görüşmek istemiyorlar