Ggizlibiriii Eşimin yemeğine hap mı olur, kaynatığ içireceğim ot mu olur, ne öneriniz varsa lütfen söyleyin. Son çabam da bu olucak. Denemek istiyorum gerçekten şöyle bir ilaç ot ne bileyim yiyecek içecek var mı deneyiminiz? Tabiki adamı öldürmeyecek bir sey😄
Eskobar Ggizlibiriii ya off millet dışarda orsbu kovalıyor bunlar yatağındaki kadına ilgisizler bi hap duymuştum burda yarısı bile yetiyomuş diye mavi bi haptı galiba eczaneden alınıyormuş
Trendyol Ggizlibiriii sildegra diye bir ilac varmis burda biri yazmisti arastirda al bari bizede bilgi ver 🤣🤣
Ggizlibiriii Eskobar gerçekten tam olarak böyle ve çok yıprandım, riskli hamilelikti sonra doğumdu derken 1 senedir 1 kez oldu 🥺 4 ay oldu hala tık yok iki kez konuşmama rağmen. Ne hapı acaba o ya adını hatırlamıyorsun dimi
Eskobar Ggizlibiriii hayır burda birisi söylemisti ama hatırlamıyorum @bitterdelisi24 @ZRaporu @Deleted_1 belki biliyorlardir
Sessizlik Ggizlibiriii uf bilmiyorum ya şakası bir yana kendimi bu konuda cok eksik yetersiz görüyorum ama elimden de birşey gelmiyor istek.olmayinca
Eskobar Sessizlik yaa deme benimki yanımda soldan şeytanlar gelio yavaştan şeytan diyokikadır şunu daya duvara ………😂😂😂😂😂
Pink-pink2 Eskobar 😂 benimkide oda da dip geli laf çakıyom imalarda buluyom yapışıyom ama nolduysa bugun tık yok aklımdan çıkaramıyom bende kafaya kotdum bir kere 😅
Ggizlibiriii Boncukkk yaa gördüm onuda korktum bi zararı varmıdır ya da mesela habersiz nasıl içirebilirim ona bunu söylesem eminim kırılır konuşmaz aşırı alıngan biri yani direk ilaç kullan diyemiyorum ben tıkıcam ağzına kan sulandırıcı falan diyip anca