Eşimle birbirimize severek evlendik bir oğlumuz var benim annen babam vefat etti 2 kız kardeşim ve bir abim var neyse onlar kocaelinde yaşıyor bende istanbulda eskiden sıklıkla giderdik kocaeline çocuk olduktan sonra az gitmeye başladık kışın özellikle kocaelinde doğalgaz sobası var tek oda ısındığı için doğalgazlı ev gibi olmuyor maalesef çocuğum alanı kısıtlanıyor her neyse kız kardeşimin bir ile eşim normalde pek iyi anlaşmıyorlar uymuyorlar kafası geçen hafta babaannem vefat etti duyduğumuz gibi hemen gittik cumartesi gidip pazar akşamı döndük hava buz gibiydi ne kadar dikkat etsemdr çocuğun ateşi biraz çıktı çok kalabalıktı eşim gidelim dedi neyse geldim covid oldum sonra cuma seni getiririm demişti ama pozitif olduğum için maalesef gidemedim bugün babaannemin Mevlüt’ü var gidemedim maalesef eşim hafta sonu içleri olduğu için çalışıyor kayınvalidem ben ikimizde eşime gitmemiz gerektiğini vs söyledim çocuğun yanında tartışmayalım vs dedi kız kardeşin bana yoluntarif ederken soldan gitsin dedi diyor , bana hoşgeldin bile demedi başka 2 çocuk geldi hemen onlara hoşgeldin dedi vs böyle atıştık biraz ben daha gitmem oraya fazla vs dedi ben onlara böyle mi yapıyorum falan dedi ne yapacağımı bilmiyorum aralarında kalıyorum sürekli bir insan ölmek ister mi ben istiyorum bıktım artık sizin Kocaeli muhabbetinizden vs dedi hem bana hem kayınvalideme üstünü giydi çekip gitti bende üzgünğm kız kardeşim aradı açmadım bile ne diceğimide bilmiyorum eşim tartıştık getirmedi desem kin tutarlar eşim zaten kinli kardeşime 😔 ve ben çok üzgünüm çocuğunu düşünmüyor musun hasta olucak orda dedi gideriz hafta içi hafta sonu olmaz dedi aradım açmadı gönlünü almalı mıyım yoksa ben haklıyım eşim mi haksız ben herkesle tartışınca üzülüyorum iyi değilim 😔 uzun oldu kusura bakmayın gerçekten