Barlas10 Uykulupingue yok valla hiiiiç bitmiyor sadece bazen kesiliyor bebek ağlayınca bazen yarım kalıyor ama telafisi oluyor 💕
herseybos Uykulupingue geçen eşime müsait misin dedim sonra kızımın bizi rezil edeceği aklıma geldi ben müsait değilim deidm adama 😅😅 hala istiyor muyuz birbirimizi bilemedim
Deleted16 Uykulupingue Benceee bebek cinselliğe engel değil. Benim eşim bebekten öncede çok istekliydi hâlâ da istekli. 40ımın çıkması için gün sayıyor hatta. Erkeklerin kafaları dolu olunca penislerini yönetemiyorlar bence. İstekleri de aynı orantıda. Eşler bu konuda birbirleri ile konuşmalı birbirlerini rahatlamalı bence. Benim bebiş erken doğdu prematüre. Çok hassas bir bebek. Ama biz her şeyi bırakıpta bebeğe yoğunlaşmadık. Yine beraber duş aldık. Beraber yemek yaptık. Eşimi yatakta bi şekilde rahatlattım. Karşılıklı ileşim çok önemli. Kafasının dolu olduğunu stresli olduğunu anladığım an rahatlatıyorum onu. Bebeğin her sorununu eşime yansıtmıyorum. Eşlerimiz bizden daha çok kafalarına takıp dert ediyorlar kendilerine. 👌 Belki daha yeniyim bunları söylemek için ama eşim 18 aydır neyse hâlâ o çok şükür 🧿
Annesi Deleted16 bebegim yolun çok başımdasın inşllh hep böyle olur daha da iyi olur umarım ama bebek sorumlulugu farklı fiziksel olarak bazen de psikolojik olarak çok yoruluyorsun ilişkiniz iyiyse tamamen kötüleşmiyor tabi ama ister istemez değişiyor bir süre, bebek biraz büyüdükçe oturuyor tabi sonra
Uykulupingue Deleted16 maşallah 🧿 bana bile öneri oldu anlattıklarınız ben eşimin morali bozukken yaklaşmıyorum mesela halbuki ben düzeltebilirim 😂👏 çok teşekkür ederim yorumunuzun için
Deleted16 Annesi öyledir tabii. Burada eşin desteğide önemli kadın tek başına tüm sorumluluğu alırsa bu defa tek taraflı istek olucak. Ben eşime bu konuda da güvendiğimden değil dedim. Beraber üstesinden gelinirse sorumlulukların, cinsellikte isteksizlik meselesi diye bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum. “”(ebeveyn sorumluluğundan kaynaklı cinsel isteksizlik varsa)””
Kbss Uykulupingue biz sürekli bebek yapma çabasından sexin tadını hiç alamamisiz oğlum tupbebekle oldu doğumdan sonra ilk ilişkide korkarak yaptım dikişim patlar felan diye ama onun dışındaki ilişkilerde çok farklı yani daha önce hiç sex yapmamışız gibi yani belkide çocuk olsun diye odaklandığımız içindir bilemiyorum. Doğumdan sonra daha çok renklendi bizde
herseybos Uykulupingue ya aslında 6 aylığa kadar sorunumuz yoktu uyurdu 1 saat en az. Son 15 20 gündür genelde biz tam iş başındayken evereste tırmandığımız anda bağırıyor çığlık çığliğa normalde uyanır kendi kendine oyalanırdı. En son şortun bir bacağına 2 ayağımı sokmaya çalışıyordum memem bir yerden çıkmış öyle işte 😅😅😅
Kbss Uykulupingue çok şükür eşim de ben de istekliyiz normalde sağlık sorunu oğlumun dış cikarma dönemi 2aydir düzenli olmuyor ama yine de ufak bir an da olsa eşim sıkıştırıyor hemen Allah’ım herkese anlayışlı es nasip etsin cinsellik konusunda
2bebelianakurt Uykulupingue Valla benim ki bahane degil 😂😂 2 cocuk biri 2 yasında biri 6 aylık Biri yatsa öbürü kalkıyor 🧐🤦♀️ E bide esim sabah 6 da gidiyor işe cocuklar 12 1 de uyuyo napalım 😶
Uykulupingue 2bebelianakurt canım çocukları erken kaldır erken yatsınlar yoksa kavuşmanız zor 😀 inşallah düzene girer bi şekilde
Uykulupingue Kbss amin benim eşimde çok anlayışlıdır acaba nefislerine hakimler mi yoksa kendi işlerini mi görüyorlar Oda kafama takılıyor ☺️
Kirpapatyasii Uykulupingue çok istekli olan eşimde bile çocuktan sonra biraz degisim oldu. Onda olduysa herkeste olur diyorum nerdeyse 🥴