Allllsiyi ben ilk hamileliğimde adetimden önce çıkmadı adet gecikti direk ikinci çizgi çıktı , ikinci hamileliğim silik çıkmıştı ama dış gebelik olduğu için ameliyat oldum sol tüpüm alındı

Allllsiyi malesef 😢 6 haftalık oldu ve anca anlaşıldı ertesi gün ameliyat olmak zorunda kaldım 😢

Allllsiyi öyle düşünmeyin beta yüksekliği ile alakalı ama bence direk kan verin

Allllsiyi dijital test haftalık gösteriyor yarın edicem bisy cikmasa artik test etmeyi birakicam

Eskobar yarın erkennen test edicem. test negatif olsa demekki hamile dilim😥 7 gündür adetim gecigiyor

Allllsiyi canım benim de 8 gün falan gecikti ben 3 günüm de yaptım çıkmadı test daha da olmadım ara ara kasık agrım oluyor birde midem bulanıyor tam anlamıyla kusma degil ama birden bulantı geliyor bende anlamadım yada psikolojik benim ki

Bende hiç net cizgi görmedim ve kızım gayet sağlıklı doğurdum, cizgiyle dis gebelik ne ilgisi var saçma kan testi ver bu kadar teste gerek yok strese giriyorsun, 🌺
        Ayrica dijital testte de silik çizgiydi benim..

Erva adeti 7 gün geçmiş normalde net çıkması gerekirdi dış gebelikte silik oluyor geç döllenmişte olabilir

Eskobar hemen dış gebelik olarak düşünmeyin. Silik çıkması dış gebelik olması dışında da pek çok belirti olabilir. Dış gebeliğin gebelik testi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum