Telvesizkahve Saripapatyaaa ewt hamilelerde kullanıyor diğer kız kardeşimde vitaminlerini, shakeni,balık yağını iciyodu doktor kontrolünde hiç bı sorun yasamadj şükür. Uluslararası patentli ürün zaten . Doğru kullanıldığı takdirde hiç bı zararı yok bitkisel ürün.
bitterdelisi24 Ozge49595 kesinlikle bak ne guzek demıssın :) insanlar ozaman amleyt olmasın o ıcecek madem zAyıflatıyo herkes ıcsın kılolu ınsan kalmasın
Telvesizkahve bitterdelisi24 aynen ya sadece çayla olacak bişey değil . Bu çaylar sindirimi de hızlandırdığı için sütten direk bebeğe geciyo onerilmiyo emziren annelere . Bunun yanında diyet listesi filan var baska başka takviyelerde var. Yoksa bilinçsiz su ve kilo kaybı yaşayip enerji düşüklüğüne yol açacak . E bide küçük bebek var bu enerji kaybı hayatının her alanına yansıyacak o yüzden kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek lazim. Bilgi sahibi olunmadan onu bunu kullanmak ilerde başka sağlık sorunlarına yol açar Allah muhafaza..
Ozge49595 Saripapatyaaa aaa tesekür ederim kilo vermekde işe yaradı mı bide cayıyla alovera suyu var onlarıda kullandın mı hic
Saripapatyaaa Ozge49595 ben kilo vermek için kullanmadım sadece vitamini ve shake süt olması için ve bebeğime tek başıma baktığım için doğduğu günden beri takviye olarak aldım ama çay ve Aloe Verayi kullanmadım çay sanki sütümü azalttı kullanmadım 1 2 defa sadece ama ablam kilo vermek için kullanıyor kulübe gidiyor o verdi kilo ama bu ilaçları kullanicam kilo vericem diye bişey yok öncelik nefsimize ve ağzımıza hakim olmak ve bol bol su
Telvesizkahve Ozge49595 kuzum kendisi yoğun soramiyorjm . Yanlış bilgide vermiyim simdi. Özelden numarasını vereyim ücretsiz danışmanlik yapiyo. Görüş sen. İyice bilgilen o bu işin profesörlerinden eğitim aldı hala aliyo. Seni iyice bilgilendirecektir. Bebek var o yüzden ustunde durmak istiyorum. Çünkü bu tür çaylar sindirimi direk harekete geçirdiği için bebekte de aynı etkiyi gösterebilir diyo . Tamam diyosan nosunu yazarım özelden
bitterdelisi24 Telvesizkahve cok doğru demıssın … birde bunlar kendını dıyestısyen sanıyo kendı kafalarına göre öğün yazıp verıyorlar insanlara
Ozge49595 Telvesizkahve esimin arkadasından 15hafta bi yere gidip egitimini mi görmis ne öyle biseymiş kafam dahada fazla karıstı
Guncelanne Ozge49595 Aslaaa kullanma ben emzirirken kullandım o kadar para verdim sonuç 0. Üstelik karaciğer yağlanması oluştu bende. Sağlıklı şeklde zayıfla ona buna para harcama
alyakusum01 Ozge49595 canım bence o ürünü kullanma emziren anneler kullanır mı bilmem ama bende düşünmüştüm alt komşumun bi akrabası kalp krizi geçirmişti bu ürün yüzünden