Beni bilen biliyor burası benim dert yuvam hepiniz de arkadaşım dostum sırdaşım oldunuz. Buraya yazınca bir nebze olsun rahatlamış hissediyorum ve sizler her yorum yazdığınız zaman kendimi iyi hissediyorum. İyiki varsınız. En son ki paylaştığım hatta önceden paylaştığım postları da bildiğiniz gibi cinsellik başlı başına sorun. Dün gece eşim yanaştı ve cinsel birliktelik oldu lakin ven hiç bişey hissetmedim uzun sürsün diye sürekli uğraşan ben maalesef dün gece 3 dk ya bile dayanamayacak hale geldim ve o da anladı. Olmadı yine dimi dedi hayır dedim gelip sarıldı öptü Bi sorun mı var dedi yok dedim bu kez bişi de demedim uzayacaktım dedi bende bilmiyorum dedim ve duşa girdim sonra Bi baktım boş boş suyun altında duvara bakıyorum kendimi yarım saatte anca toparladım sayılır ve çıktım duştan uyumaya çalıştım çok zor oldu ama uyudum sizce napmalıyım sorunum ne neden bu hale geldim eskisi gibi olabilir miyim hiç bişi bilmiyorum hanımlar lütfen 1 cümle de olsun bişiler yazarsanız çok sevinirim hiç iyi hissetmiyorum kendimi 😢😢😢