Sexy_lady taricat hemde nasıl bütün gece gözüme uyku girmedi doğru düzgün uyuduğumu yediğimi içtiğimi anlamıyorum artık 🥺
Blondie Sexy_lady kıyamam yaaa inanki seni cok iyi anlıyorum bende yaşıyorum hep aynısını sonu hep hüsran 😒
Sexy_lady Blondie nasıl hissediyorsun peki sonra ben çok sinirlendim bu kez duvara falan vurmaya başladım😢
babynative Sexy_lady internet üzerinden çift terapistleriyle görüşmeyi düşündünüz mü hiç belki faydası olur
Yenibirisii Sexy_lady artık sinir sistemim çöktü acaba sorun onda değil de bende mi bn mi eksiğim diyorum
Sexy_lady Berrak tabiki de eşimle severek evlendik ve sevgi saygı duyuyorum o da aynı şekilde ama bu iş sıkıntı 😢
Sukran Sexy_lady belkide nasil davranacagini bilmiyor sen yonlendirsen soyle yap bana boyle yap şöyle oksa op kendin yön vermeyi denedjn mi
Sexy_lady Sukran söyledim canım ama bu sefer de zamanla kendi vazgeçiyor sanki ben söyledim diye yapıyor hiç bir duygu olmuyor görev vermiş gibi düşün yani 😟
Sukran Sexy_lady cok kotu bir histir eminim.masturbasyona alismis demekki hemen olsun bitsin istiyor. Ama kadini da dusunmek lazım