Asaftugce42 Kızzzlaaarrr adetim 5 gün gecikti ama karnım çoook ağrıyor ve bebek de düşünmüyorum neden gecikmiş olabilir geçen ay da 2.3 gün gecikmişti oldum sonra bu ay da böyle oldu neden olabilir acaba?
Kuzulkurt Asaftugce42 adet gecikmiş olması için en az 7 gün geçmesi gerekiyor. Gecikme sebepleri de sadece hamilelikten değildir. mevsimler geçişler, stres, kullanılan ilaçlar vs.
Ebrumsel Asaftugce42 yeni mi doğum yaptın ? Eğer öyleyse normal belli bir düzene oturmuyor hemen sanırım
Pink-pink2 Asaftugce42 Bir test yap bendede böyle olmuştu aklıma getirmek istemedim ama sonuç plansız bir şekilde çift çizgiydi test yap en azından için rahat eder
Asaftugce42 Ebrumsel 19 ay oldu doğum yapalı da ben doğum yaptıktan 50 gün sonra adet oldum ve 2 ay öncesine kadar düzenli adet oluyordum 2 aydır gecikmeli
Ebrumsel Asaftugce42 hmm bende de gecikme oluyor ama her an olabilirim gibi de başka belirtilerin var mı gecikmeden başka bir test yap bence için rahatlamış olur hem
Asaftugce42 Ebrumsel test yaptım negatif ve sonunda oldum regl nisan ayındayız bu ay da gecikti yine oldum bitti ama şükür
ketenprenses Benimde 6 gün geçti çok korkuyorum inşallah mevsim değişikliğidir. Çünkü 3 aylık iğne ile korunuyorum 🤨😫😫