HurremSultan bende aşırı sinirliyimdir herseye sinirlenir sesimi yukseltirim agresifimdir esimle ilk zamanlar okadar cok kavga ederdikki evi terkederdi bagirisirdik birbirimize saldirirdik birkere artik patladk o evi terketti bende o sinirle o evi bosalttim esyalarimi aldim yatak odami hepsini düşün bi sinirimle ama hatalar yaptı bu yuzden hamileydim bide. Eşim der aşırı sinir var sende diye. Ailem bikmisti artik kavgalarimizdan anlasamiyorsaniz ayrılın ozaman diyorlardi sürekli kırıp dokerdim kavgasiz günümüz olmazdi. 3 yıl oldu. Simdi hala sinirliyim birsey oldumu cabuk sinirlenirim ama uzatmam artik normalde uzatirdim simdi oan sinirlendiysem oanda kalır dahada uzatmam esimde huyumu aldığı için artik alttan aliyor ben sinirlendigim zamab sessiz kaliyor birsey demiyor boylelikle aramızda büyük tartisma olmuyor benim sinirim gecince gelip yanima sarılıyor. Okadar soyleniyorum ediyorum ağzını açmıyor çünkü oda biliyor ki ben sinirliyim o bana birsey dese daha cok sinirlenip kavgayi buyutucem ayni şekilde o sinirli olduğu zaman ben fazla üstüne gitmiyorum kiriliyorum ve konusmuyorum o zaten siniri geçince yanaşıyor hemen böyle böyle atlattik simdi artik kavga bile etmiyoruz arada bi ama onlarda çok küçük kavgalar. Şükür ediyorum çünkü ikimizde yıpranıyorduk kızım etkileniyordu. Alttan almayi bilirseniz inanki sorun kalmiyor biz boyle boyle aştık bizi önceden gorseydiniz halinize sukrederdiniz okadar fazla kavga ederdik simdi kavga bile etmiyoruz birseye kizdiysam bile gidip kavga cikarmiyorum konusmuyorum onunla tavır yapiyorum o zaten anliyor gelip soruyor neyin var diye