Kızlar kusura bakmayın açık yazicam biraz. 3 yıl nişanlı 2 yıldır da evliyiz şimdiye kadar ilişki de ilkinde hemen boşalır ikinciyi uzun tutardık. Çocuk olduktan sonra bütün denge bozuldu ben aşırı yoruluyorum bide üstüne yorgunluk var cinsellik aklıma bile gelmiyo neyse iki hafta önce eşimle birlikte olduk boşalamadı ve neredeyse 1 saate yakın sürdü. Üstüne gittin niye boşalmadın diye böyle daha iyi degilmi diye cevap verdi dün de aynısı oldu 1 saat oldu artık canım acımaya başlayınca ben bıraktım sinirlendim de o hala bosalmamisti. Beni sevdiğini sözleriyle davranışlarıyla çok belli eder hissettirir aldattığını düşünmüyorum ama ne yapiyo sizce anlamıyorum normal mi istemese boşalamaz mi bu erkekler böyle mi?
Konu eşim..
Dünden beri kafam da kuruyorum😐😐😐😐
Lagerthaaa evet isterlerse tutabiliyorlar. Bence altında bişi aramayın .
Lagerthaaa 1 saat nasıl tutsun ya bi de ilkinde hemen boşalir 2. yi uzun tutarız demişsin … Bilemedim doğrusu kalbini karartmak istemem ama belki macun ilaç felan aldıysa
Lagerthaaa bence isteyince tutulacak birşey değil bu sonuçta cinsel ilişki esnasında olan birşey haz almaya devam ediyor çünkü . Belki ilaç felan kullanıyordum size dememiştir.
Lagerthaaa seninle ilişkiye girmeden önce mast yapmış olabilir mi çünkü bu 1 saat tutulabilecek bişey değil bence
Deleted16 yaa inşallah öyledir 😔
Fatmazel aklıma geldi aslında bana demeye mi çekindi acaba diye düşündüm çünkü üst üste sordum böyle daha iyi degilmi diye cevap verdi
Hoyrat olabilir ama bana niye demiyo onu anlamadım ki öyle bişey yaptıysa bile bugün sorsam mi acaba insanın aklina durduk yere kurt düşürüyo
papatya_ o da olabilir çünkü ilk birliktelik 1 saat surmezdi hiç yani çocuktan önce öyleydi ama ozaman sık sık yapiyoduk hemen bosalmiyodu o yüzden. Ama şimdi öyle değil ayyy sinirlerim bozuldu yani bide soruyorum böyle daha iyi degilmi diye cevap veriyo.
Lagerthaaa belki senin zevk almadıgını düsğnmüstür mutlu edemedigi aklına grlmistir ilac vs almıstır kalbşnş karartma kötü bisey yoktur umarım
- Düzenlendi
Lagerthaaa peki bir şey soracağım anlamak için 1 saat ilişkide boşalacak gibi olup pozisyon değiştirdi mi hiç? Eğer öyleyse kendini tutmayı öğrenmiş olabilir. Aksi halde ya ilişkiden önce mastürbasyon yapmıştır ya da takviye ilaç almış olabilir.
Lagerthaaa öyle düşünme bence belki kendini yetersiz hissedip ilaç almıştır ve sana söylemeye gurur yapmıştır aklına takma
ZRaporu çok şık pozisyon degistiryoruz zevkde aliyo ama bugün sorucam üstüne gideyim biraz ne yapiyomus öğrenirim
Ozge49595 inşallah canım çok gereksiz şeyler bence otur adam akıllı konuş işte kendi kendine yapmaya çalışıyor bişeyler sinir oldum durduk yere
Eskobar büyük ihtimal öyle oldu bugün. Sorucam zaten merak ettik insanın aklına durduk yere kötü seyler sokuyo
Lagerthaaa bu erkekler cok tuhaf varlıklar bekle bakalım kokusu cıkar zaten yakında
Lagerthaaa yani en iyisi sormak canım böyle kendi kendini yeme yani
Lagerthaaa eğer erken boşalma problemi yoksa kı başta var demışsın erkekler kendılerını ıstedığı zaman tutabılırler 1 saatte tutabılırler.
Lagerthaaa böyle birşey varsa senden saklamasına gerek olmadığını söyle öyle bişey varsada çok tepkili olma anlayarak kırmayarak yaklaş