Burda bazı kadınlarımız kocalarından çok şikayetçı arkadaş anlaşamıyorsan ayrıl ne eziyet et ne eziyet gör.Ama bızde ayrılma yok diyenlere cevap; yoksa bu adamı sen seçtin sen evlendın sabredeceksin eğer gerçekten mukaf istiyorsan Allah ahırette şüpesizkı verecektir. ve her yaptığın hızmet allahım senın rızan ıcın yapıyorum dıyceksın CENNET yolu dikenli bir yoldur imtihandan kaçan ahireti kaybeder Ama buralarda kocalarınızı şikayet edip mükafat beklemek Allahtan akıl kâri değil.Ayrıca kımse benim yoğurdum ekşi demez erkeklerı dinlemediniz için burda erkeklere kızmak bayan olsun erkek olsun farketmez yargılamak doru değil bir kişinin kocasını kotü anlatmasıyla adamı linc etmek doru degıldır ve kul hakkıdır.Sanal bıle olsa şu yargılayanlar kocalarını kötüleyenler emin olun ahırette önünüze teker teker çıkacaktır (ALLAHTAN KORKUN)👆 kul hakkına girmeyin Çünkü unutmayınız kı cehenneme her ınsan kendı atesını kendı götürür ve (SELAM)

Pink-pink2 farketmez cnm gidere gıder helekı Allah ıcın konuşmuşsam hıc sıkıntı yok alayı gelsın haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır (hadısı şerıf)

nisanur-1982 yani ben de şunu anlayamıyorum. Şu aşırı dindar günahsız geçinen arkadaşların şu üslupla yazmaya devam edip hala insanları dine çağıracağını falan sanmaları ne zaman son bulacak çok merak ediyorum. İnsanı dinden soğutmak için uğraşıyorsanız amenna tabi.

nisanur-1982 senin mantığınla bakarsak; kul hakkın girmemiz de seni ilgilendirmez bu da bizim sorunumuz..

Dinden sen soğutuyorsan bu da senin kul hakkına girmen demek olmuyor mu? Al işte sana paradoks.

nisanur-1982 yani söylenicek çok şey varda hangi birini söylesem bilemedim… birincisi eşlerinizi seçerek evleniyorsunuz demişsiniz. Seçtiğini nerden biliyosunuz hala bu devirde zorla evlendirilen kadınlar var. Berdel bile gördü benim gözlerim. İkincisi hadi diyelim seçti evlendi. Bir insanı aynı evde yaşamadan tanıyamazsın. Kadın kocasının eziyetini çekip birde üstüne susmak sessiz kalmak için mi yaratıldı? Ben dayak yiyeyim aldatılayım psikolojik şiddet göreyim bir de üzerine susayım. Neden çünkü kocamı kötülemeyeyim. Neden çünkü kocamdır yapar. Birinin onu yargılamasına da izin vermeyeyim neden erkektir yapar. Ayrılamıyosam susayım oturayım. Herşey böyle kolaydı dimi. Ömür boyu eziyet görmeye razı gelip sesimi çıkarmıyım kimseye bişey demiyim. Kadınlar bi nebze olsun dertlerini paylaşmak için burada gelip fikir danışıyorlar ona bile karışır oldunuz. Bitmedi şu zihniyetler. Erkeği yücelte yücelte bi hal oldunuz.

TombulHatun demekte Fayda var Allah Askina burda kocalarini kotuleyenlerin kotü olmasinda eminmisiniz?Ben sahsen emin Degilim neden? Kadin kadin olacak ki karsidakide Iyi davransin degilmi

-

nisanur-1982 kadın kadın olacakki karşıdaki iyi davransın ne demek ya. Ağzımdan kötü kelime çıkmasın diye zor tutuyorum kendimi zihniyetine tükürdüklerim. Kadın erkeğe kadınlık yapmak hizmetçilik yapmak için mi geldi dünyaya

nisanur-1982 Öyle bir dünya yok karşındaki erkek karaktersizse ne yaparsan yap. Zihniyetiniz çok yanlış erkek adam olsun da o zaman karısı ona hakettiği gibi davransın. Evlilikte sadece kadının görevi değil kadınlık yapmak, erkek de adam olup karısına sahip çıkacak insan gibi davranacak. He demiyorum ki kadınların da hepsi melek ama bunu sadece kadın kadınlığını yapsın diyerek kadına yıkamayız

delibirii yazdiklarimi carpitmissin Herkez isine geldigi gibi algilar hem. erkekleri yuceltmiyoruz burda sadece Yazani tanimiyolar diye kocasini kotulemesi sizce Allah razimidir ?

TombulHatun doru haklisin Ama az once Bi post gordum nediyor Ben kocama adammisin dedim ve o beni dovdu ikincisi kocam Bana sen kadinmisin dedi Pisligin icinde oturuyosun ve yemek yapmiyosun dedi bu Adam napsin simdi bir erkege bu laf Cok agirdir

nisanur-1982 evet bir çift boşandığında arş titrer doğru buda bize bildirilmiş bi haber ama bize cennette müjdelenmiş rabbim bana cenneti nasib ederse tabikide ailemle cennet hayatı yaşamak isterim ve bana eziyet eden bi adamın cezasız kalmasını istemem boşanmalarda arş titrerde bi kadın vahşice öldürüldüğünde titremezmi ayrıca her problemde boşanmakta olurmu zaten çoğunlukla bizim de kızdığımız erkeklerden boşanıyor çoğu kadın çünki gerçekten şerefsizler ahirette inşallah karşıma çıkarlar ki yüzlerine tükürürüm.

nisanur-1982 zaten çoğu postta da hataları varsa söylüyoruz. Biz burada %100 kadın haklı demiyoruz.
                    Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma! - Friedrich Nietzsche demiş. Çok güzel de demiş. Bir ilişkide tek taraflı hata olduğunu biz de savunmuyoruz. Allah akıl vermiş. Köşede kenarda dursun diye değil. Kullan diye. Eziyet çeken insana otur ye dayağını diyemeyiz. Eziyet çekiyor diye onu suçlayamayız. Ancak ve ancak ona bu durumda yapması gerektiğini söyleriz. Bazı kadınlar bu durumda cesaretli davranmayıp kocasının iyi bir insan olduğunu söylüyor. Ben de böyle kadınlara daha fazla yazmayarak akıl sağlığımı koruyorum. Bir de senin gibi hemcinslerim var. Oturduğu yerden vaaz verir. Kadınlara bok atar.

nisanur-1982 Kadin kadin olacak ki karsidakide Iyi davransin degilmi

Bu nasıl çirkin bir zihniyet ya. Madem kadın kadın olacak, o zaman erkekte erkek olacak ki karşıdaki iyi davransın.!! Saçmalığa bak, kul hakkına girmek istemiyorsan o postlara da girme o zaman kardeşim.