sosyolog1kadin Deleted_1 ahaha bu çok iyi 😂yalnız tavuğun hergün hatta günde 2 kere yumurtlaması dışında bi sorun yok 😂
Deleted_1 sosyolog1kadin yumurtaya olan aşkımdan dolayı olaya el atmak lazım dedim yoksa yumurta elden gidecekti 😬😂
Kuzulkurt sosyolog1kadin benim asla canım çekmez 😂 geçen pekmezli yumurtadan konu açıldı annem yapardı yerdik dedim sabahına pekmezli yumurta yapmış, bu nasıl sevdirme çabasıdır 😂😂
sosyolog1kadin Kuzulkurt ahah ya benimde annem gilde tavuk vardı köy tavuğu yumurtası lezzetli oluyor kokmuyor arada onu yiyordum bunu duyunca eee annen gilde yiyormuşsun şimdi niye yemiyorsun diyip durur hala da kabullenemiyor 3.5 yıl oldu evleneli 🥴🤦♀️😂😂
Kuzulkurt sosyolog1kadin bizimde 3.5 yıl oldu ve hala ısrarla sabah o kahvaltı hazırlarken yumurta kızarttım yersin diyor, yemiyorum diyorum ee geçen yemiştin diyor 🤦♀️😂😂
Marbled Kuzulkurt Bu yumurta muhabbeti bizde de sevgililik döneminden beri var. Tam 8 senedir savaş veriyor. 😂 Et de çok tüketmiyorum. Hamile olduğum dönemlerde psikolojik baskı yapıyordu çocuk vitaminsiz kalacak diye. 😂
mamacita Ayysssn seni çok seviyorum diye attığı mesaja bende seni seviyorum dediğim için hahshsha seni çok seviyorum demem gerekliymiş😂😂
1939 Ayysssn bizim 3 buçuk yıl içinde en saçma kavga sebebi spagetti makarnaya ketçap mayonez dökmüştüm ondan oldu gitti dışarda ciğer yemiş 😅😅
Kuzulkurt Marbled ben et yerim ama süt ürünleri, sebze ve yumurta pek yemem eşim çocuğumuz yumurta yemezse senden bilirim demişti, kızım şimdilik yiyor inşallah büyüyünce soğumaz 😂😂
Marbled Kuzulkurt Süt ürünlerini ben de tüketmiyorum. Ona da alerjim var. Sadece arada kaşarlı tost yiyorum. Her markete gittiğimizde sana peynir alalım mı diye reyona sürüklüyor beni. 🤭 Allah’tan kızın yiyormuş. Yoksa baskı artardı. 😂
Kuzulkurt Marbled ee sen sağlık açısından tüketmiyorsun neden zorluyor ki 🤭 Kızım şimdilik yiyor umarım büyünce de yemeye devam eder 😂
Marbled Kuzulkurt Süt ürünü tüketince rahatsız ediyor, şişkinlik ve sivilce yapıyor ama ona göre yememem daha büyük bir sorun. 😂😂