Şöyle bir yazı hazırladım yarın eşim işteyken atıcam, eminim çok kalbi kırılıcak hatta sinirlenicekte ama artık umrumda değil. Biraz uzun olmuş sanırım kusura bakmayın bütün sinirimi döktüm. Eklenecwk bir sey varsa diyin bana😂 Ona ilk kez bu kadar açık oldum, isimleride noktayla kapattım 😄

….. konuşmak için akşamı bile bekleyemedim artık en müsait anında okursun. Benim bazı konularda sabrım kalmadı, yani evlendiğim günden beri olan derdimi anlatayım artık dayanamıyorum çünkü. Ben kendini başka kadınları izleyerek tatmin et diye evlenmedim seninle. Yapmıyorum deme he yapmıyosan da zaten bu da anormal çünkü bir sene oldu. Zaten hiçte normal olmayan cinsel hayatımız ….’dan sonra iyice sarpa sardı. Aylardır halimi tavrımı her seferinde yeterince belli ettiğimi düşünüyorum ama bir kere evet farkındayım haklısın gel çözelim demedin. Halinden memnunsan bu daha da büyük sorun benim için, çünkü ben halimizden hiç memnun değilim. Eşimi özlediğim zaman yanaşamıcaksam, istediğim zaman dokunamıcaksam biz neden evlendik. Çevremdeki insanlara bakıyorum sevgilileriyle bile daha düzenli ilişkileri var yani bu kadarı da normal değil lütfen sende bunu kabul et. Bende bir kaç ay öncesine kadar çalışıyordum şu anda da inan en az senin kadar yoruluyorum gün içinde ama sana gelince hiç bahane sunmadım. Senin ne kadar yorulduğunun farkındayım ama ben sana gel her gün odaya kapanalım saatlerce demedim ki, derdim bu da değil tek istediğim sadece eşimin beni arzulamasıydı bu kadar. Ben senin teninin kokusunu özlüyorsam bile gelmek istiyorum ama karşı taraftan bana sürekli yorgunum uykum var gibi bahaneler. Sürekli senin zorunda olduğun için benimle olduğunu düşünüyorum. Başkası olsa aldattığını da düşünür emin ol bak bunu düşünmemeye çalışıyorum. Evlilikte benim için sevgi saygı kadar cinsellikte önemli senin içinde öyle olmalı ben daha 23 yaşındayım, he sende problem var dersen gel söyle diyorum ona da yok diyorsun. Bizim seninle sevgiliyken nişanlıyken bile bu konuda bir sıkıntımız yoktu. Ama ben senin en en kısa zamanda doktora gitmeni istiyorum sen git dersen bende giderim ya da gel beraber gidelim. Yorgunluğun için vitamin mi alırsın halsizliğin için ilaçmı kullanırsın bilmiyorum ama bu böyle olmaz. Seninle aynı yatakta bile yatmak istemeyeceğim çok az kaldı beni buna itiyorsun ki bu raddeye geldikten sonra da evlilik diye bir şey kalmaz. Kurtarmaya çalışıyorum lütfen sende biraz çabala. Birbirimize karşı bu kadar sevgimiz saygımız varken aramız açılıyor bu konuyu çözmediğimiz için çok üzülüyorum. Lütfen ama lütfen doktora git, derdini hatta benim derdimi anlat ve çözüm bul.

Ggizlibiriii mesajla olacak şey değil gibi bilemedim. Eve geldiğinde alıp karşına konuşsan olmaz mı? Yani eşinin huyunu bilmem mesajından sonra sana ne alakası var ne saçmalıyorsun gibi cevap verirse hepten sinirlerin gerilebilir.

Ggizlibiriii valla yalan yok basta sen adam degilsin nasıl erkeksiiiğğn gibi laflar bekledim ama degilmiş .ben begendim acık ve mantıklı olmus. ayrıca cozum odaklı .olabildigince de yumusatmıssın bence öyle kırıcak bir daha düzelmicek kelimeler de yok begendim ben umarım aynı sekilde karsılık alırsın

Dilan3019 evet aslında konusmayı istiyordum ama yarın akşam arkadaşına oturmaya gidicez dönüşe kadar bile sabredemem o kadar sinirliyim çünkü. Bana haftaiçi her gün yorgunum diyen adam bugün 1 e kadar maç izledi sonra geldi yatak odasına baktı ben uyuyor gibi yaptım sonra banyoya gitti duşa girdi. Anladım ben zaten geri döndü baktı ben uyanığım neden duşa girdin dedim saçım çok yağlıydı dedi yalan söylüyor işe giderken kafasını yıkar gider hemen normalde.

Rouge ya sevindim çünkü amacım gerçekten iyice uzaklaşmak değil aslında çook sinirliyim ama yumuşatarak yazmaya çalıştım inşallah dediğin gibi karşılığını alabilirim yinede sinirlenicek diye düşünüyorum. Mesajda yazmam çok mu saçma olur o yüzden kararsızım sadece ya

Ggizlibiriii döndükten sonra konuşun. Yada hafta sonu pazar evdedir muhakkak cumartesi akşam için masa kursan güzelce giysen alımlı dikkat çekecek şekilde hazırlansan karşısına geçsen belki o direkt yanaşacak.

Dilan3019 öyle mi diyorsun🥺 yok yanaşır sanki mecbur gibi çünkü hep haftasonı diyor ve çalar saat gibiyiz sadece cumartesileri oluyor. Ama ben istiyorum ki böyle olmasın memur gibi saatimiz günümüz belli saçma sapan bir durumdayız yani düzelelim istiyorum😔 Bunu cumartesi konuşsam bu konuşmanın üstüne hiçbir şey yapmaz gider yatar iyice uzaklaşırmıyız napsam bilemedim

Ggizlibiriii yok ya içinden nasıl geliyorsa oyle yap. içinden mesaj atmak gelmiş öyle yap .belki yüz yüze yarıda kesicekti seni şimdi daha iyi ifade ettin düsünerek yazdın. belki yüz yüze daha sert davranıcaktın .o yüzden mantıksız degil .hem o senin eşin ve sorunu cozmeye calısıyosun. gerekirse yüz yüze de konusursun farketmez ki .içinden nasıl geliyorsa ..bence sinirlenmemeli seni kırmamalı çünkü oyle bir cümle yazmamıssın ve bunu konusmak cozmek hakkınız. kızarsa haksızlık eder umarım yapmaz düzelir yaa🙏

Rouge tesekkür ederim🙏🏼 Kırıcı konusursa çok üzülücem, bekleyip görücez bakalım🥺

Ggizlibiriii Açık ve ney bir şekilde yazmışsın kırmadan konışunca ne alaka deyip sözünüzü kesebilir yada anlık sizi sinirlendire bilir mesaj bence en iyisi

Pink-pink2 dimi bende biraz öyle düşündüm yüzyüze konuşmak daha iyidir belki ama bunların hepsini söyleyemem gibi böyle her şeyi yazınca çok rahatladım. Bide biz cinsel konularda çok açık değilizdir ilk kez bu kadar açık açık yazdım bakalım tepkisi ne olucak😔

Ggizlibiriii ozaman cumartesi oluyorsa dediğim gibi yaptıktan sonra al karşına mesajda diyeceklerini yüzüne söyle. Sendeki sinirde bi nebze azalmış olur hem.

Dilan3019 sanırım bunu mesajdan yapsam daha iyi🥺 su an kendimi aşırı rahatlamış hissediyorum yarın gönderince daha da rahatlıcam bakalım ne dicek

Ggizlibiriii güzel kibar mantıklı konusmussun kırmadan hakaret etmeden ki bir bayana da bu yakışır. Bazı ınsanla kınusssan olmaz mesajla daha iyi anlar o yuzden dogru bi hamle yaptığını düşünüyorum. İnsallah hersey gönlünce olur