Son_perde12 Kızlar ya sol taraftaki 20 lik diş alt üst yanağıma sürtme yaptığı için yanağımın içine yara yapıyor 2 ayda bi filan yaralı geçiyo 1 haftam çok acıyo bu sebepten çektirmek istiyorum devlet çekermi ikisinide çok acıyomu yaptıran var mı ?
Ysmn34 Son_perde12 bir kaç yıl önce sol üst 20 lik çektirdim yarısı gömülüydü hiç anlamadım iğneden sonra tüm dişi cekseler duymuyorsun ama Devlette değil özel klinikte çektirdim şimdi dişlerimde çürük var diye gittim arka 20 likler çürümüş doktor dolgu yaptı normalde olmuyormuş gitti yere kadar gitsin dedi yoksa onlarda cekim olucak
3oda1salonmide Son_perde12 sol alt yirmilik dişimi çektirdim 2 ay anca olduysa ve hiç bişey hissetmedim ne çekerken ne çektikten sonra bu acı olayı biraz değişik sizin acı eşiğiniz ve bünyeniz önemli bir de doktor tabi ben devlette çektirdim ama doktor işinde iyi bir doktor ve hiç bir sorun yaşamadım
Marbled Son_perde12 Devlette çene cerrahi uzmanı çekiyor. Randevu bulmak da sıkıntı. Diş gömülü değilse çok rahat alınıyor. Eşimin dişi pıt diye çıkıp kucağına düşmüştü. 😄 Abimin gömülüydü. Onda çok uğraştılar. Benim de gömülü ameliyatla alınacak. Kaçıyorum şimdilik. 🥺
Kumruu Son_perde12 ben iki tane gömülü diş çektirdim ikisi de dikişli oldu biri normal çekildi biri çok gömülü ve çene kemiğine yakın olduğu için cerrahi işlem yapıldı bir kaç gün ağrı ve his kaybı oluyor ama benim ilki daha çok zorladı geciktirmeden çektirmek gerekiyor
Son_perde12 Ysmn34 teşekkürler biraz rahatladım acımamasına 😊benimde 20 liğin önündeki dişlerde dolgu var uzun zamandır
Aysenurkr Ysmn34 canım sali bebde cektirecegim benimde gömülü kesi atıp geleceğim sonra dikeceğim dedi seninde mi öyle oldu
Son_perde12 3oda1salonmide yaa peki 20 lik dişi genel diş polikliniği çekmiyormu bi arkdş diş cerrahisine gideceksin dedi de sizin nasıl oldu valla çok dayanıksızım acı konusunda 😩
3oda1salonmide Son_perde12 ben arkadaşım aracılığı ile gittim ama normalde cerrahide yönlendirip gün atıyorlar
Kuzulkurt Son_perde12 pandemi muhabbetine genel diş bölümü çekmiyor cerrah veya üniversite hastaneleri çekiyor. 1 ay önce çektirdim bir türlü randevu bulamadığım için özel bir klinikte çektirdim 10 dakika bile sürmedi hatta doktor kontrol edeyim uyuşmuş mu dedi sonra baktım bitti dedi 😂
Nayino Marbled Benimde ameliyatla olacak ikiside sinire değiyormuş şimdi bide hamileyim hiçbir şartta geçmiyor üstelik sağlam çürük ne kadar dişim varsa hepsini ağrıtıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ysmn34 Aysenurkr yok yarısı gömülüydü direk aldı bir kaç dak içinde kesik falan atmadı geçen hafta bir dişimi çektirdim azı dişim ama kanal oldu sonra kaplama yapıldı düştü sonra köprü diş oldu yarısı var yarısı yoktu onu cekerkende kesik atmadı tornavida gibi birseydi yükseltti parça parça ALdı 15 dk uğraştı ama problemli dişti acı hissetmedim sonrası aft çıktı cekim sonrası o beni zorladı aft olması
Marbled Nayino Evet ara ara ağrı yapıyor benim de. Aslında gebelik öncesi aldırmak lazım ama diş konu olunca insan çok korkuyor. Ben de gebelik durumunda başıma bela olursa diye korkuyorum.😥
Nayino Marbled 💯 Oluyor gebelik yoksa ve düşünüyorsan eğer önce diş sorununu çöz valla hap da atamıyorum tedavi de olamıyorum böyle berbat bir ağrı yok yani
Ysmn34 KirmiziOjeli yok öncesinde pamukla naneli birseyle uyuşturuyorlar iğne vurucakları bölgeyi sonra iğne hissedilmiyor öyle
Limonlupopkek Son_perde12 ben devlette cektirdim. İlk rontgen cekildi ne kdr derinde kokleri ona bakildi . Sonra cekildi cok rahatti hic acimadi hmn de gecti yarasi. Zaten cok geride oldugu icin dil de uzanmiyor kolay bir surecti. Korktugum kadar zor olmadı.
Ysmn34 KirmiziOjeli ihmal etme bende ihmal ediyordum çürük yanındakilerinde çürütüyor ben ay korktum ay geçti diye geçen ay şiddetli ağrıyla uyandım hafta sonuydu cıldırdım Ağrıdan Pazartesi oldu kendimi dişçiye zor attım 1 kanal 7 dolgu bir cekim işlemim oldu dişleri de temizlettim 1 dolgum kaldı onuda bu hafta halletcem işte cekim oldu aft çıktı çok ağrım oldu şükür hepsini hallettim kızımında vardı cekim dolgu 9 yasında anne Kız beraber hallettik çocuk benden cesaret aldı yoksa korkudan 3 buçuk atıyordum ama belli etmedim 🤣
KirmiziOjeli Ysmn34 hahahha😅benim çürük yok ama 20liklerim kemiğime dayanmış çıkamıyolar.doktor sürekli ağrırsa gel çekelim dedi tırsıyorumm🤓