Kuzulkurt evet o benim artık yorum yapmiyorum böyle postlara kim nerden veriyosa versin ne yaliyosa yalasin burda gerçekten yardima ihtiyaçlar var bilgim dahilinde onlara yardım etmek amacim dinini otekilestiren kendi doğrulariyla yöneten ahlaksızca şeyleri normallestirenlerle işim olmaz ALLAH a bırakmak en doğrusu beni de sürekli ağzına dolama

Deleted16 Bu "hak yolu dururken b*k yolunda ne işin var"lafının kibarlaştırılmış hali gibi geldi bana aşko🤭🤭

Usluu eşiniz 2 dakika fazla zevk alacak diye neden kendi sağlığınızden oluyorsunuz ya bende bunu anlamıyorum. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan önemli olamaz. Allah haram kılmış en başta. Dikkat edin haram olan herşey bizim iyiliğimiz için olan şeyler. Çok ceremesini çekersiniz pişmanlıkta fayda etmez. Sağlığınızı feda ettiğiniz eşiniz iki gün sonra burnunu tutarak gezer.

Kuzulkurt Yok canım yaşamadığımız , uygulamadigimiz sürece günaha girmiyoruz . Konuşmak serbest 🤣🤣🤭

Usluu gaz kaçırmak sonrası tuvalet tutamama bi eş eşine neden bu kötülüğü yapar ki nefsinize hakim olmalısınız hiç ters ilişkim olmadı ama burda okuduğum kadarıyla tuvalet fln tutulmuyormuş sağlığınızı düşünün orası vajina gibi değil ki kaslar gitti mi toplanmaz

Usluu Ya kusura bakmayın ama gerçekten bundan zevk alıyor musunuz