• Öneri
  • Kendimden nefret ediyorum

Ya her ortamda rezil olmaktan utanmaktan bıktım yaa ne konuşmayı becerebiliyorum ne giyinmeyi biliyorum.Aciyorum kendime.Az önce eşimle akrabamın düğününe gittik sürekli elbiseyi beğenmediğini söyledi.Ben normalde topuklu giyerim ama orda doğru dürüst yürüyemedim yine rezil oldum,şalımın kenarından ya bonem çıkmıştı ya da boynum açılmıştı.Ben artık bir yere gittiğimde rezil olmadan yanlış birşey söylemeden veya yapmadan gelmek istiyorum.Her ortamda çok ezik duruyorum.kilom var kilom yüzünden birşey giyinmek istemiyorum kilo da veremiyorum.Çok mutsuzum..En başta benim kilo vermem lazım ama iradem hiç yok.😔 Artık bende bir ortama girdiğimde farkedilmek veya beğenilmek istiyorum.sanki etrafımdaki herkes bana açıyormuş gibi geliyor.

Prenssannesi okurken çok üzüldüm.. kendini bu kadar aşagılaman neden ???
    Sen degerlısın , sen özelsin . Seni Allah özene bözene yaratmış nasıl böyle konuşuyorsun . Herkes zayıf degıl kilon varsa ona göre gıyınırsın .. şalın acıldı bonen gözüktü diye neden rezıl olasın bi an önce kendıne gelmen lazım

Prenssannesi canım öncelikle senin böyle düşünmemen lazım eşinin yaptıgı da çok ayıp benim eşimde öyle beni bireylere götürmek istemiyorum neymiş konuşmasını bilmiyor muşum benim dedigim tek şey beni begenen böyle beğensin diyorum bende 93 kiloyum bende testürlüyüm ama şimdiye kadar hiç şal takmadım normal tülbent takıyorum eşimin aileside beni begenmiyor ama ben kendimi seviyorum begenmiyor bırak begenmeyen begenmesin fark etmeyen etmesin takma böyle şeyleri kafana takınca olan bize oluyor o yüzden sana tavsiyem önce kendini sev ben böyleyim mutluyum demelisin

bitterdelisi24 bencede önce kendini sevmesi lazım ben buyum beni Allah böyle yaratmış demesi lazım bende 93 kiloyum bende testürlüyüm herkesin başına herşey geliyor önemli olan saglık saglıgımız yerinde çok şükür bizi begenen böyle begensin ben kendimi çok seviyorum öncelikle anneyim kızımı çok seviyorum biz güçlüyüz biz kadınız kimse için yaşamıyoruz ama evletlarımız için yaşıyoruz eşte bir yere kadar dosta bizim için önemli olan evletlarımız onlar için güçlü olmamız lazım

bitterdelisi24 benim için önemli bir ortamdı.Guzel olmak,saçma saçma hareketler yapmamam gerekiyordu.Ama ben yine ezik gibi davrandım.bir ortama girince utanmaktan çekinmekten daha da saçmalıyorum.Ozguvenli olmak istiyorum artık.

seniseviyorum bende kendimi beğenmiyorum kilom var diye giydiğim yakışmıyor diye.Sağligim yerinde bin şükür ama kiloya çok takmış durumdayım.

Prenssannesi Böyle düşünme bu anlattıkların herkesin başına gelebilecek şeyler ki geliyorda insanlık hali kimse dört dörtlük degil .Kendini olduğun gibi kabul et

Prenssannesi canım kaç kilosun benim gibi 93 kilomusun inan bundan 6 yıl önce 150 kiloydum o zaman bile hep kendimi begendim sevdim kendini sev beğen bırak eşini bırak etrafı

seniseviyorum Bende kendimi sevmiyorum beğenmiyorum kii.İki kelimeyi bir araya getiremiyorum,çok utangacim,Fiziğim düzgün değil güzel giyinemiyorum.Tabi herşey bunlardan ibaret değil çok şükür bin şükür sağlığım sevdiklerimn sağlığı yerinde ama bunlar da beni psikolojikmen mahvetti.

Prenssannesi canım çok bir kilon yok bak ben 93 kiloyum 168 boyundayım bundan 6 yıl önce 150 kiloydum o zaman bile hep mutluydum böyle yaparak kendi saglıgına zarar verirsin

seniseviyorum eşimde öyle beni bireylere götürmek istemiyorum neymiş konuşmasını bilmiyor muşum

Bunlara rağmen ikinci gebeliği planladın ya pes diyorum kusura bakma da ben sana çok kızıyorum hem fiziki hem de sözlü şiddete mağdur kalan bir hemcinsimsin niye bunlara katlanıyorsun lütfen bi silkelen ve kendine gel eğer gerçekten kendine değer veriyorsan sessiz kalma.

Prenssannesi niye kendine bunu yapıyorsun ? Seni rencide eden ve psikolojik baskı yapan birileri var ki böyle düşünüyorsun kendine değer vermeye bu insanları hayatından çıkararak başlayabilirsin kimse senden önemli değil 🙏🏻

Prenssannesi Yaptıkların, düşündüklerin hep özgüvensizlikten. Aynada gördüğün kadını sevmeye çalış. Kilolu olup güzel giyinen çok kadın var ama illa kilo vermek istiyorsan, kilo verme odaklı Instagram hesapları var. Onları takip edip kendini motive edebilirsin. Kendini geliştirmeye odaklan. Mesela konuşamıyorum diyorsun. Al eline kitabı, sesli şekilde oku. Hem diksiyonun gelişir hem kelime dağarcığın hem de genel kültürün artar. Hayatında bir şeyleri değiştirmek istiyorsan çabalaman gerekiyor. Oturup hayıflanmak sana sadece zarar verir. Gerçekten kendine inan, güven ve azimli ol. Başarabilirsin.

deleted77 canım ben korunmaya başladığım halde ikinci gebeliğim oluştu oluşan bir Canada kıymak istemedim sonuçta rabbim verdiği canı ben alamam dogum kontrol hapını hergün aynı saatte içmeme ragmen hamile olduğumu ögrendim ve bu cana kıymak istemedim zaten şuan kimseyi takmıyorum gittiği yere kadar gider eger gitmezsede zorlamanın anlamı yok o kendi yoluna gider ben kendi yoluma ama asla evletlarımı alamaz benden onlar benim canım ciğerim

Prenssannesi kendini asla küçük görme sen kendini küçük görüp aşağılarsan başkaları seni nasıl beğensin. Her şekilde güzelsin özelsin. Bunları değiştirmek senin elinde bundan sonra kıyafetlerini seçerken eşine sor yada çevrende birinden yardım al kiloyu da beğenilmek için değil kendin içim sağlığın için ver bırak insanlar dış görünüşün içim seni beğenmesin. Bende kiloluyum kiloma göre gerekirse haftalarca ararım ama kendime yakışanı bulurum. Topuklu mu giymen gerek çok yüksek alma ufak kibar topuk olsun yada dolgu topuk. Böyle böyle hepsini yaparsn hiç merak etme kadının gücü herşeye yeter. Yeter ki iste

seniseviyorum Gayet de isteyerek hamile kalmışsınız. Eski postlarınızdan anlaşılıyor. Batan gemiye hala neden yolcu alırsınız? Tek bir anlamı var belki kocam bana bağlanır düşüncesi. Olan çocuklara oluyor. Yazık.