2bebelianakurt Prenssannesi baslıgı okuyunca kendime sövmüş gibi hissettim kız 😂😂😂saka Bi tarafa sen cok degerlisin ve senden Bi tane daha yok bu dünya da ve bir daha gelmiceksin doyaa doya yasa ve el alem ne demiş diye düşünmeyi bırak rezil oldun kime neye göre rezil oldun bosver düşünme herkes önce iğneyi kendi cuvalına batırsın
bayangamzelili Prenssannesi herkes özeldir bunun içinde sende varsın her bayan zayıf veya kilolu diye ayırılmaz ki yemek konusunda iraden yoksa eğer termal korse kullanıp terleyerek zayıflaya bilirsin canım taylarda var bol suda buna eşlik ettiğinde herşey güzel olur sizin için üzülmeyin kendinizi değersiz hissederseniz başkaları daha çok yüz bulur
Eylemkaya07 Prenssannesi kız senin kilon mu var ben 160 boyunda 81 kiloyum şuan ailemin yanındayım şuan daha da kilo alıyorum. Kendi evime gider gitmez evde spora başlayacam . Sende üzme kendini esin ne hakla öyle konuşabiliyor. Sende akşamları spor yapabilirsin
Masivaa Prenssannesi sende kendimi gördüm , ben de kilodan muzdaribim sezeryanle dogum yaptim 2 yil oldu hala gobegim duruyor , hicbirsey yapmak istemiyorum halim yok 157 boyunda 82 kiloyum , esimin yanina hic yakışmıyorum psikolojim berbat
Aspirin Prenssannesi sen kendini nasıl görürsen etrafınada o enerjiyi yayarsın etraftakilerde seni o şekilde görür. Ama kendini nasıl beğeniyorsan o sekilde olmaya calısabilirsin. Kilomdan müzdaripsen önce kilo vermeye baslayabilirsn cok istyorsan befsine hkim olmalısın. Hayıflanarak bir yere varamazsın elini tasın altına koy sihirli birdeğnek yokki seni dönüştürsün.
sessizol Prenssannesi bir psikologa gitme şansın var mı özgüvenli olman için bazı kitaplar okuyabilirsin. Sen önce kendini beğeneciksnnki sonra eşin seni beğensin sakın eşinin yanındada böyle konuşmalar yapma. Kiloluysan balıketliym ne güzel de kendi kendine gün içinde tayt giy bu inceltenlerden diyet yapmadan bile inceliyosun sürekli giyinve sonraaaaa detoks suları iç bive ekmeği kes bunlar zor olmayan ufak başlangıclar olabilir. Spor yapamıyorsan ip atlamaya başla düzenli atlamada emin ol bacaklardan başlayarak yanacaksın..