Ebru4 Kızlar 4 senelik evliyim güzel ilişkimiz var birlikteliğimiz de sürekli oluyor utanarak söylüyorum ama eşim üstte benim olmamı istiyor 🙈 ben hiç yapamıyorum olmuyo sonra başka şekilde deniyoruz onlarda sıkıntı yok bunu nasıl asabilirim canım acıyo ve yoruluyorum ama eşimin de çok istediğini biliyorum
Sanane123 Ebru4 canım aşacak birşey yok bunda rahatsızlık veriyorsa sana hiç birşey yapmak zorunda değilsin bir sürü pozisyon var ve eşine zevk veren tek pozisoyonun bu olduğunu sanmiyorum. bende sürekli yorulurum o şekilde ama sex tek pozisyonla sonlandirilabilecek birşey değil bana kalırsa eşinle bunu konusabilirsin he ila eşim o poziyonu çok seviyor o şekilde çok zevk alıyor diyorsan biraz o şekilde yapıp sonra diğer pozisoyonlara donebilirsiniz :)
Anne_olmak29 Melmomss ayyyyy aynen ennn nefret ettgım. Sadece bn bosalmk ıstersem o zmn üste cıkıyom😅
Ebru4 Sanane123 evet o pozisyonu çok seviyo bende aksine sevmiyorum yapamıyorum olmuyo oda bazen söylüyo böyle mutlu olmak istiyorum diye 🙄 bende o yüzden arasıra yapmak istiyorum kırmamak adına
Dilaylaa Sebep ne peki 😅 utanıyor musun acaba , aslında kadınların en çok zevk aldığı pozisyonlardan biri bu , bir kere aşsan gerisi gelir ☺️
Dilaylaa Laledmrrr evet bir süre sonra yoruyor ama bence çok güzel bir pozisyon. İki tarafta genelde çok sever
Dilaylaa Ebru4 5, 10 dakikadan yorulmam önemli olan yorulana kadar ne yaptığınız 😅 özellikle erkek oturur pozisyonda ise yatmıyorsa daha güzel oluyor , yada sandalyede felan yerden destek alınabilir aslında.