arman Selam kızlar, Ne kadar havalar soğukta olsa malum yaz geliyor biz tatil planı yapıyoruz Türkiye için. Didim, Antalya, Çeşme bu üç bölge için tavsiye edeceğiniz oteller var mı. ( Mümkünse denize sıfır olacak ) Teşekkürler şimdiden ☺️
Ask_hosmus arman didim de otel bilmiyorum ama denizi çok güzel, Antalya olimpos da bungalov evler var çok güzel doğayla iç içe aktiviteler de var, illaki otel olsun dersen rixos otelini önerebilirim kendine ait plaji da var
Deleted16 arman Antalya Kemerde Limra Limak Otel 👌 Balayımı yaptım. Böyle bir yer yoook. Denizi harika. Kendisine ait plajı 😍 Biz kral odasında kaldık 3 gece. balkonunda jakuzisi olan. (Sizi kimse görmüyor) Her şeyi ile harikaydı. Bence bir araştırın. Çok fazla türk yoktu hemen hemen hepsi yabancı. Baya rahat güzel geçmişti. İnşallah bu yılda gideceğiz 😍
Rouge arman bizde balayı planı fln yaptık ama savaş cıkıyor herkes 10 günlük yemek fln depoluyor kendilerine canta hazırlıyor acıkcası bunları düşündükçe hevesim kalmadı
[silindi] arman didim aquasis inanilmaz guzel bir otel cok temiz denize sifir odalari var fiyati yuksek ama.kesinlikle gittiginize degecektir
arman Ask_hosmus geçen yaz ilk defa Didim’e gittim denizi çok hoşuma gitmişti ama bu sene aynı otelin fiyatı ciddi anlamda pahalı, yine Didim düşündüm ama diğer bölgelerde olabilir tabi. Denize sıfır bir otel olması daha iyi çünkü burda sürekli orman içindeyiz 😂 teşekkür ederim dediğin otele bakacağım 🌸
mamacita Ask_hosmus kuzuu biz tatile bodruma gidicektik ama olimposa hiç gitmedim bı bakaykm dedim çok güzel bungalov evler buldum hemde baya uygun. Okadar Antalya’ya gitmeme rağmen hiç uğramamıstm oraya.Sen tavsiye ediyor musun? Merkezi falan nasıl yani sıkılır mıyız acaba.
arman Deleted16 aaaii hemen bakayım çok heveslendim inşallah bizim için uygundur. Teşekkür ederim tavsiyen için 🌸
arman Rouge jaa öyle ama bu sene daha şimdiden Almanya dan rezervasyon patlaması olmuş Türkiye için neye inanmamız gerektiğini inan anlamıyorum bizde güzel düşünerek plan yapıyoruz işte
arman [silindi] fiyatlarına bir bakayım fazla bir bütçe ayırtmak istemiyoruz herşey çok pahalı ama insan ihtiyaç duyuyor bir bakayım umarım planladığım fiyatı aşmaz 😌 teşekkür ederim 🌸
Rouge arman valla bende bilmiyorum ama bir yandan onlem almamız gerekiyor bende iki arada bir derede kaldım
Nurisdeniz34 İki sene önce 5000 TL’ye gittiğim otel şuan 15000 fiyat çekiyor malesef bu sene tatil hayal oldu bana 😅😅
Ayysssn Granada luxury belek 🤩🤩 Otelde çok güzel aktiviteler var safari,dalış,tekne turları vs. havuzu avrupanın 3. Büyük havuzu olan otelmiş. Otelin gece klübü falan var. Maldivler konseptli havuzu falan var otelden çıkıp denize bile gidemedik dolu dolu geçmişti harikaydı
arman Ayysssn hemen oraya da bakayım fikir olsun fiyatı konusunda uygun bir yerdir umarım 🤗 teşekkür ederim 🌸
Melmomss arman biz 3 yıl önce utopia worlde gitmiştik otel mimarisi biraz eski gibi duruyor ama fotoğraflardan da çok anlaşılmıyor şahane bir yerdi inanılmaz geniş bir alanı var yüzmek için gezmek için şahaneydi hele yemekleri son 2 yıldır gittiğimiz hiçbir yerden memnun kalmadık ben eşime baskı yapıyorum yine oraya gidelim diye bir de çocuk oldu çocuk dostu bir oteldi o da beni cezbediyor bakalım ama fiyatlar uçmuş 3 yıl önce Herşey dahil 7ye gitmiştik şuan 18 😪 bende yorumlardan fikir alayım belki daha güzel bir yer bulabilirim 😅🌸
arman Melmomss fiyatlar çok pahalı gerçekten 21 bini gördüm araştırırken yani hangi bütçeyle oraya gidilir bilemem ama Bodrum daha uygun geldi sizde oraya bir bakın isterseniz. Bu arada otel için teşekkürler 🌸
arman Rouge artık sadece rezervasyon yapıp ödeme istemeyen bir otel bulacağım en azından parada sıkıntı olmaz