Merhaba☺️ Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum.Birkaç kişiden çok güzel bilgiler öğrendim,sağ olsunlar.Sultanebeyli de yaşıyorum.Bulunduğun mevkideki güzellik salonları biraz sıkıntılı,insanların çoğu bilinçsiz onlar da bunlar yararlanıyorlar.Maliyeti bahane edip IPL cihaz kullanılıyor.Çevremde lazere giden kimse yok maalesef bu yüzden öneri üzerine gidebileceğim bir yer de bilmiyorum.şu an için Alex cihazını düşünüyorum,suprano da olabilir ama gerçekten bu cihazları kullanan,ve müşteri memnuniyeti olan güzel bir yer arıyorum.Hafta içi her gün çalışıyorum,bazı işletmeler pazar günü kapalı.Küçük bir bebeğim var onunla birlikte birkaç yere gittim ama asansör vs olmadığı için yukarı görüşmeye bile çıkamadım.Ulaşabildiğim birkaç yer de ıpl kullanıyor.Telefonla aradığım yerler de telefonda bilgi veremiyoruz diyorlar 🤦🏻♀️ Yardımınıza,önerinize ihtiyacım var.Öncelik Sultanbeyli ama buralar da pek sanmıyorum istediğim gibi bir yer çıkacağını,Pendik ve Kurtköy de bize çok yakın oralar da olabilir.Var mı buralara yakın oturan lazer merkezi önerisinde bulanacak kişiler? Çok uzun yaşmışım kusura bakmayın,şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Sultanbeyli/Pendik/Kurtköy lazer önerisi
Tazeannee ben Sultanbeyli merkez de medica derma lazere gittim ama hepsine gidemedim iyi biyerdi biraz pahalı ama diğer yerlere göre başka da bilmiyorum canım üstte kalsın post 😊
Tazeannee bu arada Sultanbeyli neresdindesiniz?
Tazeannee bende sultanbeylinde oturuyorum lakin güvenip biyere gidemedim🤷🏻♀️ bende kuaför sorsam? kesim icin degil de boya icin güzel boyayan biyer varmı?
Bende Sultanbeylideyim bı arkadasim bluemoonda çalışıyor öneriyordu
Tazeannee ben Pendik Çarşı da besalife diye bir yere gittim iki üç seneye yakın gittim tam bitmedi ama benim tüylerim inceydi ve ilk açıldığı zaman bitene kadar diye anlastigimiz için öyle uzun süre gidebildim yoksa artık 6/8 seans anlaşmalı çalışıyor çoğu yer. Çalışanlardan çok memnundum ama çok güler yüzlü ve ilgililerdi.
Rana_elis Ora ile ilgili şikayet okudum google dan.Makineleri neydi? Bir de güvenilir mi cihaz konusunda acaba ? Ben Fatih mahallesinde oturuyorum
Nslhnftr Oranın sahibini gördüm birkaç kere ama maalesef orayla alakalı da şikayet var benim tek çekindiğim konu cihaz
Mavili_ Teşekkür ederim bakacağım ona da mutlaka ☺️
Ecivicivokke Hangi cihazı kullanıyorlardı acaba ? Genel anlamla memnun mu müşterileri acaba ?
bilemedimkii Ben hiç saç boyatmadım o yüzden bilemiyorum ama kaş için Defne kuaför var orada Dilek hanım var çok iyi kaş alıyor
Tazeannee soprano buz lazer icin buzlazer.com sitesinden şehrinizi aratırsanız o cihazın olduğu tüm klinikler liste halinde karşınıza çıkar, o sekilde size uygun olan kliniği seçebilirsiniz. Diğer cihaz için de instagramdan # işareti ile arama yapabilirsiniz. Mesela ben diode lazer istiyordum, #diode falan şeklinde arama yapıp etiketlerden birkaç güzellik merkezi vs buldum/aradım. Sonra evime yakın ve bütçeme uygun bir yerde karar kılıp başladım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tazeannee cihazı bilmiyorum ama bana ilk gittiğimde geniş başlı kullandılar ve kolum da faça gibi yanık oldu izi hala duruyo sonra gittiklerimde yuvarlak baş kullandılar isimlerini bilmiyorum kusura bakma 😀
Tazeannee buz lazere gittim ben diğer müşterilerin yorumlarını bilmiyorum ama bir arkadaşımı yönlendirmiştim kılları ince diye kabul etmediler. Boşuna paranı ziyan etme bitmez senin tüylerin makineler görmez dediler.
roseriary Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim evet ama dediğiniz gibi maalesef yazdıkları etiketle cihaz uymayabilir.
Rana_elis Geniş olması sanırım ıpl cihaz olduğunu gösteriyordu.Siz tüylerden kurtulabildiniz mi ?
Ecivicivokke Çok sordum kusura bakmayın ama cihaz neydi acaba ?