Uykulupingue TombulHatun bizde başında takıyoruz ama ilişki sonunda penis sönünce içinden çıkar diye korkuyorum hapta beni mahvetti 😟
TombulHatun Uykulupingue boşaldktan sonra devam etmemeniz lazım çıkartır eşiniz hemen prezervatifi. Devam ederse sönmese bile sperler yayıldığı için üstten taşma olur
Uykulupingue Marbled pekala yırtılma delinme olmadan spermler dışarı taşar mı özür dilerim açık sordum ama
Marbled Uykulupingue Boşalma sonrası devam etmemeniz daha iyi olur. Penis küçüldüğü için sperm çıkışı olur muhtemelen.
Uykulupingue sosyolog1kadin eşim kondom varken geri çekilmeyi kabul etmiyor öyle olsa bende rahat ederim
Findukkk Uykulupingue o Zaman tabi ki çok riskli kondom sıyrılır. Şöyle yapabilirsiniz ilk sefer boşalır eşiniz hemen sönmeden çıkarıp ikinci kondomu takar sperm olmayan kondomla devam edersiniz
Merakli__geveze25 Hap sağlığa zararlı dediler bana hep o yüzden hiç kullanmadım kondom gayet koruyucu ve sağlıklı 👍👍
Uykulupingue Merakli__geveze25 hep patladı çatladı hamileyim falan diye diye korkutuyorlar bende ilacı bırakmak istiyorum