HurremSultan komik cok aslında hep konusur güleriz ama sorunca akla gelmez ya öyle oldu .ama yakın zamanda biraz utandıgım ve “bize gore”komik olan durumu anlatabilirim. hani olur ya arkadaşınızla bir tek sizin anladığınız sakalar olur .bizde annemle böyle farklı insanlarmıs gibi davranıyoruz arada. cevrede ve izledigimiz gördüğümüz degişik insanları taklit ediyoruz .işte eski büyüklerin inancları vardır ya ornegin sakız yutma hamileysen çocuğuna yapısır gibi muhabbetler ,kocamcılar ,eltimciler kaynanamcılar muhabbetleri bilirsin. bizde bunları taklit ediyoruz.dertlesir gibi ciddi ciddi böyle insanlar gibi davranıyoruz.ve alışverişteyiz ürünler üzerinden bağlıyoruz .orda da türk bir kadın bizi dinledi dinledi en son hangi devirdeyiz hanımlar gerçekten böyle düsünceler hala var mı ya hic de öyle insanlara benzemiyosunuz yazık fln dedi şaşkın saskın .bizi aydınlatmaya çalıştı akıl verdi .annemde rolunden hic cıkmıyor devam ediyor hala dalgasında.ben kendimi ispatlamak istiyorum annem hiicc .sonra cok gülmüştüm onun o hareketlerine.