Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var 11 haftalık hamileyim lwboya girdim çıktım peceteye sildiğimde kırmızı pembemsi kanamam oldu 😢😢

merve_00 hiç beklemeden acile git. Hamileliğin hiçbir haftasında kan normla değildir. Doktor kontrolü gerektirir. Benimde 10. Haftada oldu ve doktorum Progestan başlattı. Eğer kullanmazsanız gerekli şeyleri bebeginizj kaybedebilirsiniz Allah korusun. Lütfen bu gibi durumlarda önceliğimiz buraya yazmak değil hastaneye gitmek olsun🌸

merve_00 ben demiştim😶 sağlık bu burdan cevap almayı beklemeyin hemen doktora gidin🌸 Rabbım sağ salim dogurmayi nasip etsin inşallah 🤲🏻💕

Çok geçmiş olsun korkma canım allah korur inşallah benim 5 haftalıkken kanamam olmuştu progestan fitil ve iynesini kullandım keçdi çok şükür şuan 7 hafta 6 günlüğüz 19 yinr kontrole gidecem doktor kontrolune görün tabi doktorunda söylerse ben yatıyordum hep sen de bol bol dinlen ağır falan kaldırma inşallah düzelir dua ediyorum hergün kendime sanada ederim içini rahat tut🙏🏻🤲🏻😌

Lavanta Allah razı olsun gerçekten hepimiz inşallah sağ salim alırız kucağımıza 🌸