Yenigelin Kızlar selam, perde seçmeye çalışıyorum ama karar veremedim. Bir ay sonra düğünüm var hala alamadım. Güneşlik mi alayım yoksa stor perde mi? Alırken nelere dikkat edeyim
Kuzulkurt Yenigelin kesinlikle güneşlik. Stor perde kullanıyorum çıkarılması, yıkanması, takılması, açılması, kapanması hepsi ayrı dert. Güneşlik oldu mu kendim takar çıkarırım ama bunda ya eşim takacak ya da zar zor düşmeyi göze alarak ben takıcam 🥲🤦♀️
Harleyquinn Yenigelin Asla stor alma tmm senede bir iki bakım yaptırırsın kendinde yıkayabilirsin ama mesela içeri ışığı çok daha az alıyor tüle göre cam açmak istediğinde komple storu yukarı kaldırıyorsun vsvs olumsuzlukları çok fazla stordan tüle ve güneşliğe dönüş yaptım
Marbled Yenigelin Sadece mutfağıma stor almıştım. Onda bile illallah ettim. Takması, çıkarması, yıkatması derken yeter deyip güneşliğe geçtim. Yıkayacak bir yerin yoksa zaten yıkama şansın yok. Evet göze güzel görünüyor ama kullanımı çok zor. İyi ki diğer odalara güneşlik almışım.
bayangamzelili Yenigelin perde en iyisi stor güzel duruyor şık duruyor ama sürekli yıkamak temizleyip takmak daha zor olur ben normal güneşlik kullanıyorum sürekli yıkamak daha pratik birde allh nasip ederse çocuk olunca işler daha çok aksıyor pratik çözüm daha iyi
Deleted16 Yenigelin Ben sadece yatak odama güneşlik stor aldım. Diğer türlü hepsi işkence olurdu. Salona akıllı perdelerden hem güneşlik hem normal, Ortadan ayrılabilenlerden. Takıp çıkarması, yıkaması çok kolay 👌 Mutfağıma jaluzi.Çocuk odasına da güneşlik perde aldım. Her odaya farklı perde almak daha iyi oldu benim için.
Yenigelin Ay kızlar teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu benim için peki yatak odasına fon mu aldınız karanlık olması için
Kuzulkurt Yenigelin güneşlik ve tül aldım karanlıktan nefret ederim, güneş alsın mis gibi en sevdiğim 🙈
2bebelianakurt Yenigelin stor asla asla büyük pişmanlık ve zorluk en güzeli güneşlik İstedigin zaman at makineye yıka cıkar as mis gibi
Kendinibegenmis Kuzulkurt benim neyse ki normal perdelerimde vardı storlar şimdi gardropun arkasında bekliyorlar 😂😂
Goat Yenigelin yatak odası için guzel oluyor ben kullaniyorum tamamen neredeyse zifiri karanlık oluyor.diger turlu odada loş bi ışık bile yaksam sanki dışarıdan gölge gorunecek gibi geliyor o yuzden yatak odası icin en iyisi.ama stor tavsiye etmiyorum,gorunusu gercekten cok hos ama benim gibi perdelerde bile temizlik takintin varsa eziyet oluyor