Sananebe Şöyle dolabı açınca yada yastığa yatınca mis gibi buram buram kokan bir yumuşatıcı hiç olmadı önerileriniz neler bebeklerim
Ask_hosmus Sananebe ben hepsini denedim neredeyse bütün yumuşatıcıların 2 tane marka beğendim biri yumoş diğeri de bingo, kışlıkları bingoyla yıkayıp kaldırmıştım bu sene çıkardığımda mis gibi kokuyordu kışlıklar, dolap içine de kokulu sabun koyabilirsin
Rouge Sananebe en takıntılı olduğum konu . hem tenim hem giysilerim hemde yatagım mis gibi kokmalı .o yüzden 2 günde bir degiştiyorum tüm kılıfları. yumos vernel perwoll vs kullanıyoruz birde burda olan markalar var onları ama genelde bunlar.birde bazen hani böyle topcuklar seklinde seyler var ya ismi nedir parfüm diyolar yumusatıcı yerinde satılıyor onları atıyorsun mis gibiler sadece koku için olan bisey oyle yapıyoruz .birde chakra camasır kokuları ve kokuyla ilgili herseyini kullanıyoruz muhtesemler .birde dolapların içine koyulan kokular var askılıga asılan türden de var oralara hep asıyorum kokuları dolabıma da koyuyorum açtığımda buram buram koku geliyor onlarda güzel. bunlar olmasa yastıgıma uyku öncesi kokulardan damlatırım o derece takıgım
Goat Sananebe Bingo kuzumun kokusu çok kalıcı ve güzel bi kokusu var.Neredeyse her markayı her çeşidi denedim en çok memnun kaldığım bu oldu.Hele çarşaflarda çok takıntılıyım yattığımda o kokuyu almalıyım 🤭
Semaaa06 Rouge yaaa chakra oda kokularına bakıyordum tam fresh ağır olmayan bi koku bakiyorum da hangisini önerirsin
Goat Sananebe bence bi dene 🙂 bazen markette bulamıyorum şimdi daha bitmeden görünce eve bitane yedek alıyorum😅
Rouge Ask_hosmus yaa😂senden de olması lazım valla😍🙏ama insanı iyi hissettiren seylerden biri de koku degil mi ya 💆🏻♀️temiz ve bakımlı hissettirir ev için de öyle🤗 birde sac el kıyafet bana gore..
Ask_hosmus Rouge evet katılıyorum sana koku insanın enerjisini bile ayarlıyor hatta, ay sen şöyle güzel Bi post açsana yaa gene mesela saç için ne yaparız, yüz, el, ayak, kokuya dair, hadi be ne olur ölürmüsün (bu yazıyı burnun tıkalı oku) 😂😂
egemenveseliminannesi Bir cok ürün denedim bende bingo da takılı kaldım kalıcı olarak vazgecilmezlerim dönüşümlü kullanırım hep manolya bahçesi, yildiz çiçeği , kuzumun kokusu mavi olanı ve birde kırmızı şişede olan var bingo love yazıyor 🌺🌼😍😍
Rouge Ask_hosmus 😂😂kız seni yerim ne tatlısın🌸istemen yeter acarım tabi direk ürün mü söyliyim yoksa yine öyle ortaya karısık tavsiyeler mi
Ask_hosmus Rouge hem ürün söyle hemde ortaya karışık olsun hepimizin işine yarayacak valla en çok benim 😘sende joook tatlısın 🌸😘😘
Nurisdeniz34 Gidin file marketten actisoft maviyi alın kalıcılık konusunda diğer pahalı markalara bin basar