_Vega honeyland argo olduğundan utanıyorum çok çirkin boşver resmen kullandı beni diyor işte zorla askıya aldırtcanız beni😅
Lagosiyawo Hquuen naçizane tavsiyem yapmayın ileride tuvaletinizi kaçıracaksınız altınıza ordakide bi kas sonuçta ayrıca mide bulandırıcı ve onur kırıcı şahsım adına eşim öyle bişey istese önden zevk almıyor demekki derim yani
2minikmucize Hquuen eşin istiyor diye acı neden çekiyorsun ki hayır diyebilmelisiniz sen eşine bi patlıcan soksana bi acını görsün hiç anal sex deneyimim olmadı duyduğum kadarıyla acı veriyormuş yapmayın çünkü çok sağlıksız zaten sağlıksız olduğu için bu tür ilişki yaşayanlar lanetlenmiştir
Deleted15 Hquuen dinimizde bu konu ile ilgili şöyle bahsedilmiştir, helal ile haram arasında bir et parçası vardır, kendini haramdan koruyanlara selam olsun, harama girenlere ise lanet…
Bulutanasi Hquuen ah canım sakın yapma. Bi arkadasım vardı eşi istiyordu yapıyolardı ama hem basur oldu kız hemde tutamıyor kakasını. Basur cıktımı hemen yapıyolar o rahatlatıyor diye ama sonra daha cok acıyı diyo. Yapma sen hak yolu varken b*k yoluna düşmez o iş.