Riri Evet asilama yapan kizlar asilamasi tutanlar nasil ögrendi tuttugunu ne gibi belirtileri vardi ve tutmayanda kac kez denedi ve tutmama sebebi neydi ? Ayrica asilamadan sonra ne gibi gelismeler yasadinis? Yardimci olursaniz sevinirim…
Marbled Riri Happymom uygulamasında bu sorularına daha çok cevap bulabilirsin. Peride’nin hamilelikle ilgili kardeş uygulaması.
ikioglananasi ben 4 kere asilama oldum canim 4. tuttu 14. gun kan tahlili ile ogrendim tutmama sebebi yok canim tutma orani dusuk tup bebek gibi degil
Riri ikioglananasi tutma belirtilerin nelerdi ya da kac gün sonra belirti vermeye basladi nasil ögrendin
ikioglananasi Riri belirti olarak kasik agrisi vardi goguslerde hassasiyet vardi ve doktorum asilamanin 14.gunu kan testi ver demisti o zaman ogrendim
Riri Marbled beni de üsendiren burasi gibi nasil diesem burda ne azindan nicklerinisden taniyorum biliyorum artik cok yabancilasmiyorum orda birde yeni den Account acicam da bilmem ne aboo cok is
Riri ikioglananasi kasik agrisi ne kadar sürdü kac gün ya da asilamadan ne kadar sonra kasiklarin agrimaya basladi
ikioglananasi bide diyecegim strestrn uzak dur kafana takma taktikca olmuyor ben onu anladim 1. si asilama oldu ikincisi ise olursa olur olmazsa olmaz diyerek yapmaya karar verdik ve tedavisiz oldu cok sukur 😊
Riri ikioglananasi cok tesekür ederim yardimci oldunus gercekten son olarak asilamanin 14.günü kan testi yaptinis cikti hemen dimi