dolapfaresi Sexy_lady burcum aslan yükselenim yengeç aslan burcunun çok fazla özelliğini taşıdığını düşünmüyorum genelde yengeç burcunun özelliklerini taşıyorum
dolapfaresi Sexy_lady bildiğim kadarıyla anaç, duygusal, zor arkadaşlık kuran, kolay guvenmeyen, sorumluluk duygusu gelişmiş, duyarlı, hassas, alıngan 😂🤣 tam olarak bunlar ben
dolapfaresi Sexy_lady en önemlisi unutmuşum kıskançlık 😂🤣 aşırı aşırı hemde eşim geçen gün bankacı kadınla görüntülü görüşme yaptı habire etrafında dolaşıyorum kızıyor bir rahat bırakmadın beni diye ama ne yapayım elimde değil 😂🤣
Deleted15 deleted77 düdüklü tencere yazdım olmadı, geçenlerde kız kardeşime fotoğraf attım abla aynı gigi hadid e banzemissin dedi, ordan aklimda kalmış denedim bu isimle üyelik yaptım🤣🤣makarna yiyor mu seviyor mu bu kadın onu bile bilmiyorum 🤣🤣🤦
deleted77 Deleted15 kadın bir makarna yapmış bizimkiler de almış onu gigi hadid makarnası diye meşhur etmişler 😂 görünce direkt aklıma o geldi 🙊
Brfn Ben oğlak eşim aslan kızım başak Allah nasip ederse oğlum doğduğun da onda aslan olcak . Ben şahsen çok alıngan , kıskanç , aşırı inatçı ama çok sahipleniyiciym . Butun ozelikleri tasiriim 🌺😌