2bebelianakurt Aktiff33 yok neden kızıyım herkesin dogup büyüdüğü yer demişler bende Ankara dışı hatta Keçiören dışı hiç bir yeri sevmiyorum dünyanın en güzel yeride olsa ısınamıyorum
Bosunadelirmedik 2bebelianakurt Ben İskenderundayim. HATAY💚 ciddi dusunen varsa arkadas olalim, birbirimize cocuk buyutmenin zorlugundan, ev islerinin yukunden, is hayatinin yogunlugundan bahsedelim; kahve icelim, Arkadas olalim😂😂😃👍🏻
2bebelianakurt Aktiff33 yok ben almayım Baska yerleri hiç sevmiyorum 😂hatta Baska yere gidince insanlar aynı insan ama bana herkes tuhaf geliyor 😂👌ablam antalyada yaşar gel kal der en fazla 5 gün kalırım sonra kaçarım esim corumlu 5 yıldır tanıyorum 2 kez gittim 1gece zor kalırım 😂😂
__MeLek__ 2bebelianakurt Benim çok karışık ya😂😂 Zonguldak’lıyım ama evlenince ilk Ankara Sincan’da oturdum. Şimdi Antalya’ya taşındım😂
2bebelianakurt __MeLek__ ablam antalyada muratpaşa hiç sevemedim yasanacak degil sadece gezilip tatil edilecek yer 😂
Elzi Nurlum123 uzaksın biraz ben yeni 2 sene oldu İstanbul’dayım pek bı yerleri bilmem yeni yeni alışıyorum