Kizlar biz ailemle yurtdisinda kaliyoruz ve bu sene universiteden mezun olcam. Butun ögrenci hayatim boyunca hep part-time calisip kendi parami kazandim.
Biz her sene turkiyeye gideriz eger aksilik olmazsa. Ailem iki sene once ev aldi turkiyeden mustakil ve havuzlu villa ama ilcede ve kucucuk köy gibi biyer yani kuaför pastane ve marketler var sadece. Ailemler uc ay gidecek kalmaya ve ben nekadar gidecegime dair karar veremedim. Isten yana sorunum yok yani mezun da olmusken bir kalici ise girmeden önce tatilimi yapayim diyorum ama:
Birincisi, oraya varinca babam beni öyle sehirlere falan salmaz yani sadece havuz, yiyecek-icecek ve denizle avunacagim bir tatil olacak. Yani öyle ”alacati cesme ” gibi genclerin gezebildigi bir yer degil 🙁
Ikincisi, bir daha uzun gelme sansim olmayabilir seneye kalici ise girdigimden (max 2-3 hafta izin verirler ancak)
Ucuncusu, kucuk erkek kardesim ailemler dönmeye 1-2 hafta kala TR gelecegi icin o süreligine köpegimizi de evimizi de birine emanet etmemiz gerek ve arkami çekiyor. Kardesim ben arkadaslarimdan birini ayarlarim diyor ama iste köpegin psikolojisi ve ev ne halde olur.
Ama dedigim gibi, bir yanim git 1 ay dur Tr de diyor, diger yanimsa köpek depresyona girer diyor. Ama iste tatilden erken dönersem 1-2 hafta ”kizbasina” evde durmam gerekiyor bunada ailem razi degil.
ayrica kiz kardesim de rahatsuz, devamli epilepsi ataklari geciriyor. Yani tatil pek tatil gibi olurmu bilemem ama bilmiyorum ya siz olsaniz ”amaaan TR gidip bir ay durayim bidaha durma sansim yok” mu derdiniz yoksa 2 hafta gider gelirmiydiniz.
Yani bu evin kirlenme durumu , köpegin bakicisi vs annemden cok ben dusunuyorum birazda bencil mi olmak gerek hic bilmiyorm🥺