Marbled Snmy Çaycı da suyu sıcak tutmak için çalışır durumda kalıyor. Ocağı en küçük gözde kısık ateşte tuttuğun sürece sıcak kalıyor ve gazdan çok gitmiyor. Uzun süreli gözlemim bu açıkçası.
_peritozu Snmy ikisinin de bi artısı var tabi ama ben yine de çaydanlıkta pişen çayın tadını ayrı seviyorum 🥰
Esmerkiz _peritozu dimi ama 😁tek ben diyilim yani çaycı bende aldım yenilerde ama tadını çaydanlık kadar sevemedim
ketenprenses Çaydanlığı tek geçerim. Caydanlikta pişen çay daha lezzetli bana göre çay makinemi çok kişi geldiği zaman kullanıyorum 🙂🙂🙂
Mommyse Snmy elektrik konusunda tabiki çaycı daha çok elektrik harcıyor ama hem çok pratik hemde çayı uzun süre bayatlatmiyor ben günlük kullanıyorum arzunun caycisi bendeki bana daha lezzetli geliyor cay
Kbss Snmy bence çaydanlık Ekim’de 5senr biticek daha cayciya gerek duymadim ocağın doğalgaz 6 ayda bir en fazla 50 gelmiştir sadece ocağa
Akrep Snmy çaydanlıksız ev olmazki ya 🥲 çaycı sonradan tercih edilebilir. Benim çaycım vardı mesela, ama kettle da su bi süre sonra soğuduğu için çaycının altını kettle a çevirdim su uzun süre sıcak kalıyor diye